• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Juhász Csabi és a Mátrai Hegyiverseny

HE-DO Mátrai Hegyiverseny Parádsasvár

  1. Juhász Csaba - Renault Megane RS
    Juhász-Média Kft. - 2017.07.15-16 

Interjú Juhász Csaba rally versenyzővel.

A hétvégén te is rajthoz álltál a Renault Megane RS-el a HE-DO Mátrai Hegyiversenyen.

Nem idegen számodra a "hegyi" verseny. Korábban mentél-e már itt?
- Egyszer már indultam itt egy Suzuki Gti-vel, úgy 15 éve. ‎Mondhatjuk, hogy az az emlék már megfakult egy kicsit. Bár a haverokkal felidéztünk egy pár emléket arról a futamról és jókat derültünk magunkon. Nagyon amatőrök voltunk. Most jóval profibb csapattal érkeztünk. 

 

A futóművét a kocsinak keményebbre kellett állítanotok, mint a legutóbbi Velenje Rally-n?
- Teljes felújításon esett át a futómű, ezért nem változtattunk a beállításokon. Ki akartuk próbálni, hogy mi változott az autón.

 

Navigátor lehet-e itt melletted, ha nem akkor miként is találtál végig rajta?
- Itt nem engedélyezett a navigátor, saját memóriából kellett megoldani a feladatot. De nem volt gond, egy új fejlesztő módszernek köszönhetően ez kitűnően sikerült.

 

Kettő időmérő és két futam várt rád és a Megane RS-re ma. Egy jóízűt szerettél volna kocsikázni, vagy azért odaléptél a gáznak is?
- Mind a kettő. Sajnos az utolsó futamban nem tudtam eleget javulni, így egy helyezést elbuktam, aminek sosem örül az ember. De a rendezés, a pálya, a nézők és az egész miliő még mindig csodálatos. Remélem jövőre is itt lehetek.

 

Összességében miként értékeled a mai versenynapot?
- Még változtatni kell a vezetési stílusomon a hegyi versenyzéshez, mert túl sokat csúszkáltam. Megpróbálunk jobban alkalmazkodni a viszonyokhoz a gumi választásban és futómű beállításban is.

Az eredménnyel nem lehetek elégedett, de ez most egy jó alap a jövő évi terveinkhez.

 

Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, Mihidra Kft., NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., Kemad, EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt –Med, Best-Tyre Kft., Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, Excel It Kft., TT Sped, Mahiti Kft., Zsomar-ker Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Klima Yukon Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), Gusto Italiano, Andrássy Üzletház, Sascamion Kft., Hernád Fólia  Kft., K&K Food, Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Glasstone Kft., Garden Master, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Akkusystem.hu, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., DSG, TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V.

- Hajósi Miklós -

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top