• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Örömautózás…élményért mosoly

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Örömautózás nevű rendezvény a mogyoródi Hungaroringen. Ez egy fantasztikus alkalom arra, hogy a beteg gyerekeket és családjaikat feledhetetlen élménnyel ajándékozzák meg a rali pilóták, és azok támogatói. Erdélyi György és Növényi Norbert egy percig nem gondolkodtak, hogy részt vegyenek-e az élményautóztatáson. Tudták, hogy ott a helyük.



Mivel számukra az időpont megfelelő, egyetlen tervezett versenyüket sem akadályozza az örömautóztatás, boldogan adták le a nevezésüket. Részt vettek már hasonló programokon, ahol a beteg gyermekektől semmi mást nem kértek, csak mosolyt, mosolyt, mosolyt. Mondanom sem kell, hogy aki még nem volt ilyen, vagy ehhez hasonló autóztatáson, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert bizton állíthatom, hogy nem fogja megbánni. A betegségükkel szembeszálló csemeték hatalmas erővel rendelkeznek, és mi felnőttek ezeken a rendezvényeken szembeszülünk azzal a ténnyel, hogy sokszor mi tanulunk a gyerekektől. Optimizmusuk és kitartásuk egyedülálló.

Gyuri és Norbi Zsámbékon már megtapasztalták, hogy milyen adrenalin bombát kapnak a lurkók egy-egy kör alkalmával. Ők nem félnek, csak ki akarnak szabadulni a kórház szürke hétköznapjaiból, ami hónapokra erőt ad számukra, hogy tovább küzdhessenek a betegségükkel. Ebben fog segíteni Erdélyi György és Növényi Norbert is, akik a Bakó Rally Team egyik Citroen C2R2 versenyautójával fogják autóztatni a Hungaroringen, 2014. március 29-én a beteg gyerekeket. Rajtuk kívül még a László Racing színeiben autóztat majd László Pisti, Linszter Erika, Dredán György és Szabados Tamás is. És ez még nem minden. Ajándékokból sem lesz hiány, ugyanis Gyuriék támogatói a Livewire Energy Kft., az Infopress Group Hungary Zrt., a Print Profi, a Piramis Építőház Kft., és a 24H Logistics Kft. is részt vesz ezen a fantasztikus rendezvényen, akik számos meglepetéssel készülnek a gyerekeknek.

„Ezt nem is lehet igazából elmondani, hogy mi is zajlik egy ilyen „verseny” alkalmával. Itt nem a pilóták küzdenek egymás ellen, hanem a gyerekek a raliautóban szerzett élményeikkel próbálják leküzdeni a betegségeiket. Ezek a csöppségek nem félnek a raliautóktól, a betegségüktől, ezen a napon mindig mosolyogva szállnak szembe mindennel, legyen az a sebesség, vagy a fájdalom. Tiszteletre méltó az akaraterejük, és a kitartásuk. Sokszor mi magunk érezzük azt, hogy a könnycsepp is kicsordul a szemünkből, amik persze örömkönnyek.” – mondta Gyuri boldogan.


Mindenkit arra bíztatunk, hogy ne hagyja ki ezt a rendezvényt, mert ezt az érzést csak az fogja tudni az emlékeibe eltenni, aki jelen lesz az eseményen. Találkozunk a VI. Örömautózáson a Hungaroringen 2014. március 29-én.


Szöveg és fotó: Tiba Anita





Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top