Nyomtatás
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése

Szezonzáró lesz az idei AMTS

Habár az utolsó pillanatig reménykedtünk benne, hogy az eredetileg tervezett időpontban megtarthatjuk az idei Automobil és Tuning Show-t, a koronavírus kapcsán kialakult nemzetközi helyzet miatt, hosszas gondolkodást, az illetékes hatóságokkal, valamint kiállítóinkkal történt egyeztetést követően fájó szívvel, de azt a döntést kellett meghoznunk, hogy az idei Automobil és Tuning Show-t idén egy őszi időpontra halasztjuk.

Új időpontunk: 2020. szeptember 25-27., Hungexpo

A vírust és a terjedését illetően jelenleg napról-napra változó helyzetben nem tehetjük ki sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat egy esetleges fertőzésveszélynek, melyet nemzetközi tömegrendezvényként - ahová több mint 16 országból érkeznek mind látogatók, mind kiállítók - nem tudunk kontrollálni. Szervezőként, az AMTS-en résztvevő több tízezer látogatónk, valamint minden egyes kiállítónk egészségéért felelőséggel tartozunk, ami minden más szempontot felülír.

Az AMTS-t az elmúlt 15 évben tőlünk megszokott minőségben és színvonalban az őszi időpontban tudjuk biztonságosan megrendezni. 

A látogatóink által korábban megvásárolt kedvezményes, a rendezvény bármely napján felhasználható belépőjegyek természetesen az őszi rendezvényünkre is érvényesek és ugyanúgy megnyerhető velük idei nyereményautónk, az egyedi Porsche Boxster S, melyet a rendezvény harmadik napján sorsolunk ki.

Fájdalomdíjként, minden látogatónknak, aki 2020. március 6. előtt vásárolt kedvezményes árú jeggyel vesz részt az őszi AMTS-en, a jegy mellé egy további, limitált kiadású 15. éves jubileumi AMTS kulcstartót adunk ajándékba a rendezvényen. 

A kedvezményekkel élni nem kívánó látogatóink számára természetesen visszatérítjük a belépőjegyek árát -  az ezzel kapcsolatos pontos információkat ezen az oldalon találod, vásárlóinkat pedig e-mailben külön is értesítettük.

Szervezőként érthetően most rendkívül csalódottak vagyunk, a jó hír viszont, hogy kiállítóink és partnereink szinte mindegyike mellettünk áll az őszi felvonást illetően, így ha pár hónap csúszással is, de minimum ugyanazt a nagyszabású show-t tudjuk prezentálni Nektek, amit most márciusra terveztünk -

ősszel találkozunk!
Üdv,

az AMTS szervezőcsapata