• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ferjáncz: Készen állok a folytatásra!

A következőkben Ferjáncz Andrással beszélgettem a közelgő Villámszer Kazár Rallye előtt, ahol a frissen elkészült RS Mitsubishi Lancer EVO IX-es versenyautójával áll rajthoz.

 

Andris, először is azt kérdezném; hogy vagy és sikerült- e visszarázódnod a mindennapi életbe?

 

Köszönöm, teszem, amit tennem kell, tervezek, szervezek, és sokat dolgozom. Bármennyire is fájó, az élet nem áll meg, feladataim vannak, amiket el kell látnom. Sokan függnek tőlem és ugyanennyien számítanak is rám. Készen állok a folytatásra!

 

Számos rendezvényre kaptál meghívást az elmúlt időszakban, de mégis a versenyautóid cseréjével kapcsolatos ügyek határozták meg a mindennapjaidat. Hogy állnak a dolgok?

 

Igen, nem unatkoztam, szinte minden hétvégén volt meghívásos programom, melyeknek szívesen tettem eleget. De a lényeg, hogy a régi VIII-asom sikerült eladnom. Maximálisan felkészítettük, rájöttünk és kiküszöböltük a gyerekbetegségeit és gyakorlatilag minden kopó- forgó alkatrészt kicseréltünk rajta. Németországba kelt el az autó, egy végtelenül korrekt és megbízható versenyzőhöz, akinek ezúton is sok sikert kívánok a továbbiakban. És igen, az új kocsi… Egy RS Mitsubishi Lancer EVO IX-es. Boldog vagyok, hogy sikerült megvásárolnom, talán ez életem nagy lehetősége és itt szeretném is megköszönni Kondella Petinek, az autó előző tulajának, hogy velem állapodott meg az eladással kapcsolatban. Úgy érzem, hogy „hazaértem”!

 

Hétvégén a Villámszer Kazár Rallye-n mutatod be az új szerzeményt. Mesélj nekünk a kocsiról és a folytatásról.

 

Indulok a kazári sprinten, melyet egy tesztnek fogok fel, hiszen szeretnék visszatérni és folytatni az OB-t. A szervizcsapatom, a Berenyiracing picit változott, hiszen csatlakozott hozzánk egy fiatal, lelkes és ügyes kezű srác, Kóczián Dávid, de természetesen minden marad a régiben. Legyél üdvözölve barátom! Az EVO-n az utolsó simításokat végzik és már csak a programozás van hátra, melyhez továbbra is Kulinpapának szavaztam bizalmat, tehát ő fogja elővarázsolni a lóerőket a teljesen új motoromból! Tavalyi navigátorommal; Nagy Attilával állok rajthoz ismételten, szeretem, ahogy Atti diktál és a magánéletbeli kapcsolatunk is felhőtlen, szóval minden adott egy kellemes, sportos és eredményes kocsizáshoz. Júliusban, pedig újból nekiesek az Országos Bajnokságnak és Fehérváron már a dobogóért szeretnék harcolni. Csodás emberek vesznek körül és minden percben jól érzem magam a hétvégéken, ezért nagyon lelkes vagyok és leírhatatlanul várom, hogy újra versenyezhessek.

 

Köszönöm az interjút, a saját és a Livewire Team nevében pedig sok sikert kívánok!

Csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Livewire Energy Kft., LiveWire Team, FarkasTent and Event Kft., Unio Telecom Kft., Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Wellness-Info Kft., www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft., Holiday Hotels Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft., Mp-Sped Kft., Hajduk Építő Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Motul.hu., Panyolai Pálinkák., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely., Euro Pet Hungary Kft.




Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top