• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Marcsival erősítve

 

AS Rallyesport Europe

ISEUM Szombathely Rallye, Beszámoló

Ollé Sándor- Czakó-Budai Annamária

Ford Fiesta S2000

 

Végre újra boldogság csillogott az AS Rallyesport Europe versenyzőpárosa, Ollé Sándor és régi mitfárere, Czakó-Budai Annamária szemében. Noha nem a végső eredménytől, de már az is elégedettséggel töltötte el, hogy újra szakaszgyőzelmet aratott és technikai problémájáig magabiztosan tartotta az abszolút harmadik helyet.


Ollé Sasa- Czakó-Budai Annamária: „A verseny első napja nagyon jól sikerült, annak ellenére, hogy rögtön a nyitó szakaszon túlcsúsztam. A majd tizenöt másodperces hibánk, nem vetett vissza minket, sőt a második gyorsaságin abszolút időt mentünk, ami Marcsinak az első szakaszgyőzelme! Befészkeltük magunkat a harmadik helyre, amit tartani is tudtunk a vasárnapi első gyorsig. Végig úgy gondoltuk, hogy ezt a dobogós helyet tartani tudjuk, az eredményeink is ezt igazolták, persze voltak olyan pályák, amelyek nem ennek az autónak kedveztek, hanem a Mitsubishiknek.

Sajnos a technika ördöge ismét közbeszólt, hiszen eltört a külső féltengelycsuklónk a rajtnál, és mint egy hátsó kerekes autóval mentünk az egész gyorsaságin. Emiatt többször megforogtunk, örültünk, hogy végig tudtunk menni. A szervizben megcsináltuk, bár a tízedik helyről kezdtük meg a felzárkózást. Nagy küzdelmek árán, egészen a hetedik helyig meneteltünk.

A plusz pontokat is bezsebeltük, ami a Szombathely különdíjáért ment. Értékes pontokat lettünk gazdagabbak és komoly tapasztalatokat szereztünk, amit a Veszprém ralin szeretnénk kamatoztatni. Teljes erőbedobással készülünk, szemeink előtt a 2014-es abszolút futamgyőzelem lebeg, főként úgy, hogy újra Marcsival folytatom a versenyzést. Anno úgy egyeztünk meg, hogy ha beindítja a vállalkozását, akkor újra „összeülünk”. Most Zsoltinak vannak munkahelyi elfoglaltságai, így a két régi-új mitfárer újra helyet cserél.

Nagyon szeretnénk már egy R5 evoval menni, de úgy tűnik ez a csere csak az év végén fog összejönni, sajnos az anyagiak még nem álltak össze, de mindennek eljön az ideje…”


További információ: Papp Zsuzsa +36-30-239-5827

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top