• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Sajnos pont nélkül maradtunk…

Juhász Csaba - Juhász István
Renault Megane RS - Juhász-Média Kft.
INT. M6LOG Baranya Kupa - 2017.08.04-06.

 

Kiegyensúlyozott versenyzést mutattak az M6LOG Int. Baranya Kupán Juhász Csabiék, ez az eredményükön is meglátszott, de később jött a fekete leves.
A Prológon hozták a kötelezőt - húzogatta Csabi rendesen a kéziféket - autóztak a nézőknek rendesen. Időeredmények tekintetében a Nyárásvölgy - Hetvehely szakasz jött be nekik jobban. (itt folyamatosan gyorsultak). (a szerk)

 

Juhász Csaba: Egy jól szervezett, változatos versenyen vagyunk túl.
Jól sikerült a felkészülés, több kisebb tesztünk is volt a verseny előtt. Az egyetlen zavaró tényező a turbó volt, vissza kellett tennünk az autóra a használt feltöltőt, mert az újról kiderült, hogy gyári hibás. A futómű beállítás viszont jól sikerült, az autó jól vezethető volt végig a verseny alatt. Csak egy kis többlet teljesítmény hiányzott. 

Így sem lehettünk csalódottak, mert végig a Mitropa Kupa 4. helyéért csatáztunk, és az utolsó gyorsasági előtt csak 2 tizedmásodperccel voltunk lemaradva. Sajnos az utolsó szakasz nem sikerült jól és végül 13 másodperccel lemaradtunk a 4. helyről. Az 5. helyezéssel a verseny előtt kiegyeztünk volna, ezért nem lehettünk csalódottak.

A hidegzuhany sajnos a céldobogón érkezett. A nyári forróságban a Megane motorja nem indult be. A nagy melegben az üzemanyag szivattyú felmondta a szolgálatot.

Így csak külső segítséggel sikerült eljutnunk a parc fermebe, amiért kizártak minket a versenyből.

Sajnos pont nélkül maradtunk az idei Baranya Kupán.

Következő állomás Nova Gorica lehet, Szlovéniában. Addig kipihenjük magunkat.



Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, Mihidra Kft., NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt-Med, Best-Tyre Kft., Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, Excel It Kft., TT Sped, Mahiti Kft., Zsomar-ker Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Klima Yukon Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), Andrássy Üzletház, Sascamion Kft., Hernád Fólia  Kft., K&K Food, Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Glasstone Kft., Garden Master, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Akkusystem.hu, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., DSG, TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft.

- Hajósi Miklós -

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top