• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

SRT - HÍRÚJSÁG 9.évfolyam, 1. szám 2015 Január

9.évfolyam, 1. szám 
2015 Január

 

Újdonságok a versenyfelszerelési termékek piacán

Az amerikai SIMPSON cég új termékei
Bizonyára már sokaknak ismerősen cseng a SIMPSON név a versenyzés világában, hiszen ez az amerikai cég, mely biztonsági felszerelések terén az utóbbi időben sokat lépett előre és megalkotta a HYBRID-rendszert. Az idén azonban a további fejlesztések következtében piacra lépett minőségi ruházati termékekkel is, melyeket ezúttal szeretnénk röviden bemutatni.

 

FIA homológ versenyoverál:
Csúcsminőségű és könnyű anyagból varrt FIA homológ overál, mely a beépített sztreccs-betétekkel nemcsak a kiváló szellőzést biztosítja, hanem jóval nagyobb mozgásteret is nyújt a pilóták számára. Azaz a könyöknél és a térdnél található betétek megkönnyítik a kormány, illetve a pedálok optimális kezelését is
4 színben rendelhető: fehér, fekete, piros és kék Méretek: 50 - 58

FIA homológ versenykesztyűk:
Optimális kialakítású versenykesztyűk, melyek biztosabb tapadását dizájnos szilikon-betétek nyújtják.
2 modell és két szín rendelhető: fekete és piros

FIA homológ versenycipők:
Kétféle kialakítású (bőr és hasított bőr) minőségi pilóta-cipők, mely optimális kialakítással segítik a versenyzőt. A dizájnos felsőrész és talpkialakítás nemcsak tetszetős, de a biztonságosabb versenyzést is segítik.
2 modell és 2 szín rendelhető: fekete és sötétszürke (antracit)



 A hónap terméke

 OMP biztonsági gyermekülés (ECE jelzéssel)

 - 9-36 kg-ig használható (állítható háttámlával)
 - Könnyen az autóba helyezhető
 - Isofixes rögzítése is lehetséges (külön rendelhető)
 - Bársonnyal borított fejtámla
 - Állítható dőlés-szög

  Ára: 45.900,- Ft (+ ÁFA)







STILO sisak akció (-15%)

Ahogy arról az előző Hírújságban írtunk, az idei évben jó pár sisak homologizációja érvényét veszíti. Nem használhatók már az úgynevezett „piros címkés” sisakok, valamint a Snell2000-es homologizációval ellátott versenysisakok sem.
A címkét vagy a sisakon kívül találjátok (régebbi modellek), vagy belül a szivacsborítás alatt! A sisakok cseréjéhez szeretnénk továbbra is segítséget nyújtani, így meghosszabbítottuk akciónkat, amíg a készlet tart!
Külföldi partnerünk segítségével a piaci ár alatt mintegy 15%-al olcsóbban tudjuk most a kiváló minőségű STILO-sisakokat kínálni.


Többféle modell és méret áll rendelkezésre.
Természetesen egyéb kiegészítőket is kínálunk ezekhez a sisakokhoz, mint pl. átbeszélő-központot, adapter-kábeleket és egyéb alkatrészeket.
Most érdemes már az elkövetkező versenyszezonra készülni!


Kérdéseiddel, észrevételeiddel keress bennünket bátran!
Telefonon: 06-20/21-22-900  E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top