• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Baleset történt az autóversenyen

Frissítés: 2015.03.30.

 

Az MNASZ sajnálattal közli, hogy vasárnap este a 10. Eger Rallye utolsó gyorsasági szakaszán az utolsó versenyautó fának csapódott, a balesetben a pilóta könnyebb sérülést szenvedett, de Szabó Attila navigátor életét a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni.

Az MNASZ elnöksége által felállított eseti bizottság és a rendőrség is vizsgálja a baleset körülményeit melynek eredményéről az MNASZ tájékoztatást fog adni.

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöksége mély megrendüléssel értesült a balesetről. A magyar autósport-társadalom nevében részvétünket fejezzük ki a nagyszerű sportember családja, barátai felé, osztozunk gyászukban.

Oláh Gyárfás
MNASZ elnök


 

Frissítés: 

2015.03.29. Nyilatkozat

A 10. Eger Rally szervezőbizottsága és az egész hazai rallys társadalom mély megrendüléssel értesült arról a tragikus kimenetelű versenybalesetről, amely a hétvégi szezonnyitó végén történt. Mindenki számára köztudott, hogy autósport veszélyeket rejtő sportág, és a valósággal való szembesülés minden esetben fájdalmas és felfoghatatlan. A Rallye2-es verseny ötödik szakaszán történt tragédia kapcsán mindannyian osztozunk az elhunyt navigátor családjának fájdalmában. Részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak, és mindenkinek aki ismerte, szerette Szabó Attilát.

Lakatos Róbert, a 10. Eger Rally szervezőbizottságának az elnöke.

www.egerrally.hu


 

HEVES MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

Az egri autóversenyen a fának csapódott versenyautó utasa életét vesztette.

Egy bejelentett autóverseny egyik indulója a szervezők által lezárt útszakaszon, a 24-es számú főút 52-es kilométerszelvényében - Sirok és Egerbakta között - 2015. március 29-én 19 óra 45 perckor egy út menti fának ütközött versenyautójával.

Az ütközés következtében a gépjármű utasa a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon.

A javasolt kerülőútvonal a Sirok-kőkútpuszta - Egerszólát - Egerbakta irány.

Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Írta a police.hu

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top