• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

R5-tel „Ladáznak” majd Zalaegerszegen

Rally Showhoz méltó módon szeretne autózni a most először összeülő Vizelli Károly - Holló Barna páros.

 

Vizelli Karcsi versenye nem éppen úgy alakult a Székesfehérvár-Veszprém Rallyn, ahogy azt tervezték: már az első gyors rajtja előtt kiestek és így a másnapi visszaállás ellenére is jóval kevesebbet tudott menni a Skoda Fabia R5-tel, mint amennyit szerettek volna. Ezt követően jött az ötlet a Korda Racingtől és Holló Barnabástól, hogy a ZEG Rally Show-n való indulással pótolja a pilóta a kiesett kilométereket.

“Szerettem volna murvás gumikkal menni Zalaegerszegen, de a fiúk már visszaépítették az aszfaltos futóművet a Skoda alá. Így maradnak a jól bevált kopott gumik, hiszen ezúttal csak a látványra koncentrálunk majd, az időeredményeket nem is nézzük ezen a versenyen” - ígéri Karcsi a hétvégi eseményt megelőzően.


Holló Barnabás

Erre az alkalomra új navigátor foglalhat majd helyet az R5-ös versenyautó jobb oldali ülésében, erről már Holló Barna mesél:

“régóta tervezzük már, hogy kipróbáljuk magunkat egy közös indulás alkalmával. Szóba jöttek korábban külföldi futamok is, de mindig keresztbe húzta valami a számításainkat. Szerencsére itt ez a zalaegerszegi kezdeményezés, aminek egyébként is nagyon örültünk, most pedig megtapasztalhatom  én is, milyen érzés a világ egyik legkomolyabb raliautójában ülni. Nem tagadom, nagyon várom már a hétvégét, remélem nem csak belülről, de kívülről is élvezetes lesz majd!”


Vizelli Károly

Az új páros egyik tagja sem sokat tud az új helyszínről, hiszen a ZalaZone Magyarország egyik legfrissebb tesztpályája. Ugyanakkor ez talán most másodlagos is számukra, hiszen a lényeg a kilátogató nézők kiszolgálása és a keresztbe-kasul autózás lesz:

“azt kell mondjam Ladával jóval könnyebb lapjával menni, mint az R5-tel, de minden tőlem telhetőt megteszek majd, hogy ezzel se valljak szégyent. Személy szerint sokkal jobban szeretem kézifékkel megindítani a kanyarokat, amit ezzel az autóval elég ritkán csinálunk, de most ebből sem lesz hiány! Nehéz megtalálni a határait a kocsinak és ha túl feszegetjük, úgy szurkolói szlenggel élve kívülről úgy tűnhet “elb*zizzuk.”  Remélem nem így vélekednek majd rólunk a vasárnapi autózást látva. Minden megtett kilométer óriási élményt jelent a Skodával, mindent megteszünk, hogy a kilátogató szurkolóknak is hasonló élményben legyen részük.”

Zalaegerszegen most először ül össze Karcsi és Barna, ahová szeretettel várnak mindenkit!

 

Köszönjük támogatóinknak:

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top