• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Hatra emelkedett a városlődi ralin megsérültek száma

MTI 2013. október 19., szombat 18:17

Hatra emelkedett a városlődi ralin megsérültek száma - FRISSÍTETT (új: rendőrségi közlemény)

Városlőd, 2013. október 19., szombat (MTI) - Hatra emelkedett a szombati városlődi ralin megsérültek száma - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat megyei mentésirányítója az MTI-t. A rendőrség kora esti közleménye szerint egy versenyautó a kordonon kívül álló nézők közé csapódott.

Lattenstein János a mentőszolgálat megyei mentésirányítója elmondta: egy férfit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel vittek a veszprémi kórházba. Két férfit súlyos, illetve könnyű sérülésekkel ugyancsak a veszprémi kórházba vittek mentőautón, míg az ajkai kórházba hárman kerültek: egy-egy férfi súlyos, illetve könnyű sérüléssel, valamint egy nő könnyű sérüléssel.

A rendőrség kora esti közleményében pontosította korábbi közlését, e szerint a versenyautó nem egy vendéglátóhely teraszán tartózkodó, hanem a kordonon kívül álló nézők közé csapódott, miután a versenypálya szakaszát képező Kossuth utcában, eddig ismeretlen okból irányíthatatlanná vált.
Az Ajkai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

MTI Fotó: Nagy Lajos

MTI 2013. október 19., szombat 15:22

Teraszra hajtott a versenyautó Városlődön, öt ember megsérült.

Versenyautó hajtott egy vendéglátóhely teraszán tartózkodók közé Városlődön, öt ember megsérült – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton.

Bakó Adrienn elmondta: az engedéllyel megrendezett autóversenyen történt baleset körülményeit vizsgálják.

Az Országos Mentőszolgálat megyei mentésirányítója, Lattenstein János elmondta, hogy a mentők nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és öt sérültet láttak el. A balesetet szenvedők között életveszélyes, súlyos és könnyebb sérült is van.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top