• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Azzal a kocsival fogunk rajthoz állni, amivel a Mátrában vicsorítottunk

(Farkas Roland - Kovács Tibor, Lada 2101)

 

- Szia Roland! A Cannabis Mátra Rallye óta eltelt közel 1 hónap. Mivel töltöttétek az időt? Az autón történt valami fejlesztés?

Sziasztok! Az elmúlt egy hónapot a szokásos dolgokkal töltöttük, ami mindennel megegyezik csak a felkészüléssel nem. Csak ahogyan azt mi szoktuk, majd a verseny előtt 10-15 perccel kieszközlünk egy futóműállítást, egy szelepállítást, megtankoljuk és rajt :-) ! Egyszóval nem vittük túlzásba a felkészülést, nem csináltunk semmit a kocsin, fejlesztés nem történt (az ellenfelek legnagyobb örömére) úgyhogy pont azzal a kocsival fogunk rajthoz állni, amivel a Mátrában vicsorítottunk.

- A Cannabis Mátra Rallye-n igazán szép helyezéseket sikerült elérnetek. Milyen eredményt vártok a borsodnádasdi futamtól?

A mátrai helyezéssel azt gondolom, hogy maximálisan kiegyeznénk, de ebbe nyilván a többieknek is lesz némi beleszólásuk. A kategória, és a kupa bármelyik dobogós helyezésével elégedettek leszünk.

- Versenyeztetek már itt? 

Két évvel ezelőtt mentünk már ezen a pályán, igaz akkor szakadó esőben és akkor még felújítás előtt volt ez a szakasz. Az a jó kis szétfagyott dobálós, igazi retró rallypálya volt. Most már felújították, úgyhogy jó lesz így is, legalább nem annyira defekt veszélyes.

- Slick vagy utcai? :)

Sajnos slick, egyelőre még a stopper ellen megyünk és hajszoljuk a bajnoki pontokat.... Még..

- Tervezitek hogy a Salgó 2016 R2 futamon is rajthoz álltok, mint MARB licences versenyzők?

Jó lenne menni rajta, de sajna a kocsi nem teszi lehetővé. A miénk az egy zárt pályás autó, ergó nem mehetünk vele közúton, és mivel itt etapon el kell jutni A-ból, B-be, így be is zárult a kör. Nem fogunk tudni részt venni a meccsen. Majd talán jövőre.

 

Reklámpartnereink: ThisPoint Informatika Kft, Koblász Gumiszervíz, K-N Transz Kft, Kurucz-Út Kft.



Varga István
Speed Rally Team - Media

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top