×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 698
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Hasznos tapasztalat volt a bal1-ben

Az Autóélesztő szlalom party hasznos tapasztalat volt a Speed Rally Team színeiben indult Bertus – Adamcsek páros navigátorának, azaz Adamcsek Istvánnak. Egy teljes napon keresztül, saját uralma alá hajtotta a Honda Civic-et.

A hétvégi élményeiről kérdeztem:

Hogy érezted magad a hétvégi szlalom versenyen?

Nagyon jól éreztem magam, jó volt a társaság, bár az idő lehetett volna kicsit jobb is. Igaz, a Hondában nem panaszkodhattam sem a hideg, sem az eső miatt.

Milyen volt most a bal1-ben ülni?

Igazság szerint kicsit tartottam tőle. Szoktam vele járni forgalomban, de ilyen versenytempóval és féktávokkal még nem! Úgy érzem sikerült azt teljesítenem, amit vártam magamtól.

Hogy szuperált a Honda Civic?

Jól megcsinálta a kiskölyök, Bazsi, összerámolgatta a gépet rendesen, a fékeket is elrendezte és kicserélte a féltengelyt mielőtt mentünk. El is jött Attilával a Hondát pesztrálgatni és vittem őket egy-egy körre, ha már egyszer dolgoznak rajta, akkor élvezzék is, hogy milyen lett. Bazsi nagyon jól felkészíti versenyre a gépet, de mindig azt szoktam mondani, hogy ha hozzá viszem a Hondát, akkor az mindig pénzbe kerül, de a munkája mindenképp megéri a ráfordítást, így egy szót sem szólhatok.

Mások is csatlakoztak hozzád a jobb1-be a körökön?

Igen, nehogy egyedül menjek… minden körben jött velem valaki. Először téged vittelek, a kölyköket, Anettet, Gergőt is és kísérőnket, Tomit még egy ráadás körben, amikor már a rendes téli gumikkal mentünk nem az utcai slickkel.

A hétvége után tervezed, hogy többször átveszed a kormányt Balázitól?

Nem igazán, de nagyon jó tapasztalat volt, nem véletlenül cserélnek helyet Kazárék sem, hiszen így ha megyünk pályát felírni, már sokkal jobban fognak menni a féktávok, teljesen máshogy vezetsz.

Legközelebb is részt vennél ilyen szlalom versenyen?

Természetesen, várom is, hogy jöjjön a hír a következő versenyről, mert jó buli volt, és tapasztalat, nem győzöm eleget mondani, de valóban sokat fog segíteni ez nekünk a szezonban.

Köszönöm a riportot!

Köszönet a támogatásért:

  • Susánszky és Társa végreható iroda

  • Eke Speciál Transport Kft.

  • MAZZINI International Kereskedelmi Kft.

  • This Point Informatika

  • Jász és Jász Kft.

Speed Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Tel.:06-30-505-20-89

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top