• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Izgalmas idényzáróra készül a Rabócsiringen a Hankook Racer Cup RX mezőnye

Szeptember végén ismét a máriapócsi helyszín kapja a főszerepet a rallycross-os mezőny jóvoltából. A Hankook Racer Cup RX bajnoksága a bajnoki címért folyó küzdelem végső állomása. A Hankook-os versenyzők számára ez egy különösen kedvelt helyszín, ahova az öt versenyhétvégéből álló bajnokságban immár harmadszor térnek vissza ugyanabban az évben.

 

Igaz még nem 100%-os, nagyon nagy véletlenek sorozatának kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy ne így legyen, vagyis az első Hankook Racer Cup RX bajnoki cím sorsa eldőlni látszik, Makai György javára billen a mérleg nyelve. Míg Boldizs Bence második helye is egész bizonyos. A dobogó harmadik fokáért azonban kiélezett a küzdelem Csuti László, Somogyi Márk, Kovács Zoltán és Kismarty-Lechner Gábor között, akik öt pont különbséggel állnak jelenleg a harmadik, negyedik, ötödik és a hatodik helyen, ennek tükrében nagyon sok izgalmat tartogat ez a hétvége. Szeptember végéről lévén szó az időjárás is sokféle lehet.

A mezőny egy új taggal is bővül Ivan Ivanov személyében, aki hatalmas pályaversenyzői múlttal rendelkezik, így valószínűleg ő is borsot tud törni a pilóták orra alá.

A Rabócsiring ismerős pálya lesz a versenyzők számára, azonban nem egyértelmű, hogy melyik pilóta számára fekszenek majd legjobban ezek az adottságok. Leginkább az eltérő joker taktika dönthet egyik vagy másik pilóta javára, de ezekből a hibákból minden versenyző tudott tanulni az elmúlt alkalmakkor, így biztos meglesz mindenkinek erre a saját új taktikája. A ralikrossz egy kontaktsport, ad hoc döntéseket igénylő versenyzési forma, amire tökéletesen nem lehet felkészülni, persze nagy szerepe lesz a profin elkapott rajtoknak is

Egy nagyon izgalmas idényzárónak nézünk elébe, ami minden versenyző számára tartogat extra izgalmat, hiszen a mezőny nagyrésze régen ült versenyautóban, a „gázpedál éhség” pedig plusz adrenalint adhat!

 

Üdvözlettel:

Klein Péter

+36 30 959 3936

Ez az üzenet vagy bármely melléklete bizalmas információkat tartalmazhat és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben nem Ön ennek az üzenetnek a címzettje, kérjük azonnal értesítse a feladót és az üzenetet törölje a rendszeréből. / This message and any attachment may be confidential and intended exclusively for the addressee. If you are not the intended addressee please notify the sender immediately and delete this message from your system.

Ezt a levelet azért kapod, mert feliratkoztál a Just Creative sajtólistájára. Ha esetleg valaki más íratott fel vagy nem akarsz több ilyen levelet kapni, akkor küldj egy Leiratkozás tárgyú levelet, és máris törlünk a listáról.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top