• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Új taggal bővült a csapat!

Balogh János – Holczer Dániel

 

 

Székesfehérvár Rally előzetes

 

Az év legkomplexebb futama vár a Balogh Jani, Holczer Dani párosra a hétvégén, Székesfehérváron. A nyári hőség mellett az első nap murván, majd másnap aszfalton kell a lehető leggyorsabban autózniuk ahhoz, hogy a kategóriában újra az elsőségért tudjanak versenybe szállni.

 

Balogh Jani: „Ez a két nap nem lesz egy sétagalopp. A lehető leggyorsabban szeretnénk menni. A technikai részére még nem tudjuk, hogy mit fogunk kitalálni arra vonatkozóan, hogy a lehető legkevésbé használjuk el a kocsit, hogy az aszfalton is teljes értékű autóval tudjunk menni. Nyílván a vasárnapi program is komoly kihívás, de ebben a melegben a poros murván versenyezni igazán embert próbáló lesz. Van, amit még nem véglegesítettünk, hiszen a pályabejárás fogja, hozni, hogy milyen abroncs keverékkel foguk menni és a többi beállítást. A vasárnapi időjárásban vannak kérdőjelek, mert akár egy futó záporba is beleszaladhatunk. Egy rendkívül összetett és komplex verseny vár ránk, nem lesz könnyű megtalálni a helyes útirányt.”

 

A program és a pályák hasonlóak lesznek a tavalyi évhez, így némi elemzés után tudni lehet, min kell változtatni.

Balogh Jani: „ A 2014-es eredményünkkel és teljesítményünkkel nem voltam megelégedve, úgyhogy szeretnénk elégtételt venni. Nagyon bízom benne, hogy azok a változtatások, amiket kitaláltunk és az autónak a problémája, ami sajnos a Szombathely ralinak részben megpecsételte a sorsát, ki tudjuk küszöbölni és teljes mellszélességgel neki tudunk állni és gyorsan fogunk tudni menni minden szakaszon.”

 

Ez a hétvége a folyamatos alkalmazkodásról fog szólni. A különböző típusú útfelület valamint a folyamatosan tisztuló murva vagy porosodó aszfalt állandó improvizációt fognak igényelni. Balogh Jani: „Vannak kérdőjelek, amikre ott helyben az adott pillanatban kell a legoptimálisabban reagálni. Hasonló dolog vár ránk, mint tavaly annyi, hogy jóval melegebb lesz, ami erősebb igénybevételt jelent majd embernek és gépnek is egyaránt.” A versenyt megelőző napokban nem egy átlagos felkészülés jutott Janinak, hiszen a második kisfiújukat várták, aki futópercre érkezett meg a legoptimálisabb időben.

 

Balogh Jani: „Várjuk a futamot, van bennem egy egészséges izgalom. Felkészültünk amennyire fel lehetett készülni, talán többet is foglalkoztam ennek az elemzésével az elmúlt pár napban már amennyire az időm engedte. Mondhatjuk, hogy készen vagyunk, hiszen szerda hajnal 3-kor már bent voltunk a korházban és megszületett a második fiúnk Balogh Bulcsú Vince. Úgy tűnik a kissrác versenyzőnek már jó lesz. Tudta, hogy mikor kell jönni, hiszen ez volt az egyetlen időpont, ami szóba jöhetett. Arra voltunk felkészülve a párommal, hogy ezt neki kell egyedül megoldania, de így részt tudtam venni ezen az eseményen, ami nagy örömömre szolgál, és ami talán egy plusztöltést is ad a hétvége előtt. Ennek tudatában, hogy tudom, minden rendben van 100%-ban a versenyre fogok tudni koncentrálni.”

 

 

www.baloghjani.hu

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top