• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Felváltva estek ki a Maxx Race Team versenyzői

Maxx Race Team – Székesfehérvár Rallye 2015, 2015. június 12-14.

Lencse Zoltán – Hofbauer Tamás, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

Órai Balázs – Vrezgó Balázs, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

Vincze Ferenc – Kuti Péter, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

 

Nem alakult szerencsésen a Maxx Race Team számára a Székesfehérvár Rallye. A Lencse Zoltán-Hofbauer Tamás illetve a Vincze Ferenc-Kuti Péter duónak is már a szombati nap elején ki kellett állnia műszaki okok miatt. Igaz, ez a két páros folytathatta a küzdelmeket vasárnap, pontot azonban így sem gyűjtöttek. Órai Balázs és Vrezgó Balázs sikerrel teljesítette a murvás szakaszokat, de vasárnap, a 9. gyotson őket is utolérte a technika ördöge.

 

Hofbauer Tamás: Nem voltunk sokáig éles versenyben Székesfehérváron. Igaz, az első gyorsaságin mentünk egy abszolút 6. időt, ám a második szakaszon már utolért minket a technika ördöge, és műszaki hiba miatt ki kellett állnunk. Vasárnap szuperrally keretein belül folytathattuk a menetelést az aszfalton, de az első körben újabb, beállítással kapcsolatos problémák adódtak a Mitsubishivel. A szerviz ezt később orvosolta, s ezután tudtunk csak igazán jókat menni, volt, hogy az abszolút 4. helynek felelt meg a teljesítményünk. Végül a 2-es kategória 9. pozíciójában zártuk a hétvégét.

Alapjában véve tehát a tempónkkal elégedettek vagyunk, ami azonban csalódottak vagyunk, hogy ez úttal nem állt mellettünk a szerencse. Veszprémben viszont ismét támadunk!


Órai Balázs: Az első napi murvás menetelésünk egészen jól sikerült. Nagyjából tudtuk hozni azokat az elvárásokat, amiket a futam előtt magammal szemben felállítottam. Ennek ellenére úgy érzem, elég pontatlanul mentem, lehetett volna akár ez sokkal jobb is, de így sem panaszkodhatok. A nagy meleg viszont komolyan próbára tette a koncentráló képességemet, de még így is nagyon élveztük az autózást. Főleg, hogy a teljesítményünk elég volt ahhoz, hogy befértünk a TOP10-be, ezért izgatottan vártuk a másnapi folytatást.

 

Kíváncsi voltam, hogyan tudunk megbirkózni az aszfalt nyújtotta kihívásokkal, de amíg mentünk, jól teljesítettünk. A 9. szakaszon azonban műszaki probléma lépett fel a Mitsubishiben: eltört a váltóban tengely, s ott pont került a versenyünk végére. Nem hiányzott ez a fennakadás, de ilyen ez a sport, a szereplésünkkel ennek ellenére elégedett vagyok. Biztató, hogy most már mi is tartani tudjuk a lépést a többi Mitsubishis párossal, nem maradunk le tőlük nagyon. A most elvesztett pontjainkat pedig igyekszünk Veszprémben visszaszerezni, ahol ismét a feleségem lesz majd a segítségemre.


Vincze Ferenc: Sajnos most sem úgy sikerült a hétvégénk, ahogyan szerettük volna. Kíváncsian vártuk a szombati, murvás szakaszokat, hiszen első alkalommal merészkedtünk ki ilyen talajra a versenygéppel, és a célunk az volt, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsünk. Ehelyett inkább a defekteket gyűjtöttük: rögtön az első szakasz első kilométerén szereztünk egyet, majd a második gyors elején egy újabbat. Ezek után nem tudtuk folytatni a versenyt, csak másnap, szuperrally keretein belül.

Vasárnap aszfalton folytattuk, ami szintén új volt számomra, hiszen ezen a környéken korábban még nem jártam. Várakozásainkon felüli eredményt sikerült produkálnunk, abszolút 3-4. időket autóztunk a Mitsubishivel. Az utolsó szakaszon azonban megforogtunk, ami valószínűleg amiatt is volt, hogy túlhajszoltam magamat és a kocsit, mert nagyon szerettem volna pontokat szerezni a Power Stage-n.

Eddig háromból semmi a mérlegünk, de bízunk benne, hogy a folytatásban szépíthetünk majd. Veszprémben így újra rajthoz állunk, és igyekszünk addig minél jobban kiismerni a versenygépünket.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Jaga Trans-Art Kft.; Profi-Drink Kft.; Deák Hűtő és Klíma Kft. (deakhuto.hu); Brill-Company Zrt.; Sabina 2000 Kft.; Alcohol Trade Kft.; Benyó Autószerviz Kft.; Makói Pro Sanitas Bt.; Zöld Élet Szociális Szövetkezet; Regionális Vidékfejlesztési Szociális Szövetkezet, Út-Garantor Kft. ; Börcsök Trafik Bt.;

Perla Moda Kft. (Magenta-Budapest); Tried Logistic Kft.; Express Log Trans Kft.; Dr. Ember Alex; Villforgó Bt.; Hartmann Építész Kft.; Dolce Dream Kft.; Bartron 07 Kft.; HidroProfil Kft.; Bakony-Techn-95 Kft.; Diagonál Épker Kft.; Auctor Bonus Kft.; Hegymegi Zsolt fuvarozó; Oriol Motor Kft., Zs+U Kft.; Mannol; Autogroup Kft.;

Partner autóalkatrészpiac Kft.; Ásotthalom és Térsége Szociális Szövetkezet; Prometrik Kft., King Work Trio Kft.; Nagy Róbert Ügyvéd; Truszka Kft.; 1+1 Kft.; DM Ker Kft.; North Force Hungary Kft.; Szinka Kft.; Petrovics Csaba egyéni vállalkozó; Bulath-Sped Kft.; Euroaszfalt Kft.;

Confector; Hungarobiomed Kft.; BioTech USA; B Visible Kft.; Well Done; Beaver Signs; Alustart Kft.; Kovács autóalkatrész Szeged,MR Reisen Kft,Türk műanyag , Várkert-97, BS-tel (Lenovo Partner), Grand Ács Kft. , Garden Trade Kft, Macicsek és Társa Kft.,Netcargo Kft.

 

Sajtófőnök: Horváth Judit web: www.maxxraceteam.hu

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top