• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Maximálisan elégedettek

A 11. Eger Rali előtt azt mondta a Hodosi Gábor – Holló Barna páros, hogy ők autóversenyezni akarnak idén. Ez végre összejött nekik, és teljesen elégedetten távoztak Egerből. Voltak apró gondjaik, de ezek már kevesek ahhoz, hogy elvegyék a kedvüket egy jó és lendületes autózástól.



Elmondhatjuk, hogy élveztetek végre egy versenyt az elejétől a végéig?

Nagyon jól éreztük magunkat az Eger Ralin. Nem tudom, lehet Gabó vért ivott. A második gyorson leestünk az útról, mert tényleg nagyon ment az ember. De onnan olyan öt perc múlva kiszedtek és mentünk is tovább. Ott már el is dőlt, hogy nekünk igazából már klasszikusan nem kell autóversenyezni. Aztán, mint ha mi sem történt volna, tolta neki rendesen. Az első napi lendület nem mondom, hogy elfogyott másnapra, de volt ahol megéreztük a fáradságot. Ez is inkább ott vett elő minket, ahol sokat kellett várni, amúgy pörögtünk, mint a búgócsiga.

 

ORB…P12… 2. hely. Szép eredmény. Úsztok a boldogságban?

- Valóban nagyon jó érzés, hogy célba értünk a sokadik próbálkozás után. A büntetések sem tudták elvenni a kedvünket, élvezetre autóztunk. De azért ehhez szerencse is kellett, mert ha Gurigáék nem esnek ki, akkor pont csak az élvezet marad. Habár tudjuk, hogy mi nagyjából azzal is megelégszünk. Konkrétan úgy éreztük magunkat, mint két éve az Eger Ralin, hogy küzdöttünk a technikával meg mindennel, de mégsem tudta kedvünket szegni semmi. Na, ez is pont egy olyan verseny volt. Ha huszonnyolcadikak lettünk volna, sem érdekel minket, mert annyira jó volt újra az autóban, hogy elmondani nem lehet.

 

Volt valami technikai gondotok?

-  A harminc perces szervizben difit cseréltünk és el volt törve a stabilizátorunk is, de a srácok megoldották. Igaz kaptunk büntetést, mert kikéstünk, de kit érdekelt, mikor még mindig ment az autó. Amúgy meg az első öt perc után semmi jelentősége nem volt, hogy hol is állunk, csak nyomtuk neki, ahogy kifért a csövön.

 

Hankookkal terveztétek az idei évet, azzal mentetek, vagy van valami változás?

- Az első versenyen ugye mindenki azzal mehetett, amivel akart. Mi most még Pirelliztünk. Megmondom őszintén úgy volt az ár miatt a Hankook lesz a mi választásunk, de nem tudjuk. Majd a következő versenyig eldöntjük. Alszunk rá még párat. Nagy dilemma, mert nagyon sok pénz elmegy gumira, és figyelembe kell venni sok mindent.

 

Miskolc Ralin ott lesz a GUJ-999?

- Persze, hogy ott… meg mi is. Miskolcon újra támadunk. Ez a Sáta-Sáta nem kellene egyébként, de majd meglátjuk, hogy alakul. Amúgy meg, ha ott is végig tudunk gurulni, akkor mi már megvagyunk.



Reklámpartnereink:

Expert Training Kft.; Nord Frank Kft.; AutoCarma Kft.; Prime Energie Kft.; Metál Inox Kft.; Tipp Plusz Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Schönherz Iskolaszövetkezet; Terrex Kft.; Elektron-Co Kft.; MAN Szerviz; Imre Gábor Kft., Mester-Építő Kft.; B-Safety Bt.; Hesztia Debrecen Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.; Albert Tűzvédelmi Csoport Kft.; Akku 96 Kft.;

 

Szöveg: Tiba Anita

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top