• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Mumus verseny

TMC Rallysport Kft.

  1. Kassa Rallye 2016, Beharangozó

Ollé Sándor- Czakó-Budai Annamária
Ford Fiesta S2000

 

Egy komoly tesztet követően tér vissza az Országos Rallye Bajnokság soron következő állomására, Kassára a TMC Rallysport Kft. versenyzőpárosa, Ollé Sándor és Czakó-Budai Annamária. A próbálkozások ellenére a Ford maradt a régi, biztosan a jövő évre tolódik az autóváltás.

 

Ollé Sándor- Czakó- Budai Annamária: „Egy nagyon jó hangulatú teszten vettünk részt a Kassa Rallye előtt, amin előjött egy váltóhiba, ezt szerencsére orvosolni tudtunk. Most készülünk a Shakedownra, és különös figyelmet szentelünk a teszten előjött hibákra.

A Kassa rali pályáit nagyon szeretjük, mert roppant változatosak, szűk, technikás szakaszok váltják egymást a jó minőségű széles utakkal. De vannak olyan pályák is, amelyek „nekünk kedveznek”, hiszen a kanyargós szakaszok nem a végsebességre vannak kiélezve. Hasonlítanak a magyar pályákra csak a szintkülönbségek nagyobbak, és természetesen nem unalomig ismertek.

Furcsa, de ezen a viadalon sosincs szerencsénk, sorozatosan fel kellett adnunk műszaki problémák miatt, ha egyszer sikerült is, az is kínkeserves volt, technikai hibák közepette értünk célba.

Nagy kihívás ezen a versenyen rajthoz állni, egy nagyon erős szlovák mezőny gyűjt össze, a magyarok mellett, ezért nem valószínű, hogy labdába tudunk rúgni. Az autónk technikai hiányosságaiból fakadóan az aszfaltos futamokon egyre nagyobb a lemaradásunk. A magyar delegáció is egyre erősebb, murván még ütőképesek vagyunk, aszfalton már nem tudjuk tartani a Fiestával a tempót, ami ebben az évben még biztosan marad. Jövőre már egy R5-ötössel állítunk csatasorba! Ez a technikai előrelépés, reményeink szerint minden talaptípuson a győzelemre esélyesek közé repít minket!”

 

 

További információ: Papp Zsuzsa +36-30-239-5827

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top