• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Osváth Racing: Közlemény

A Veszprém Rallye-n bekövetkezett tragédia után rengeteg megkeresés érkezett mind Osváth Péter, mind a csapata irányába. Péter a legjobb barátját veszítette el a vasárnapi balesetben és nem azért nem szólalt meg eddig a közösségi média felületén, mert nem akart, hanem mert nem tudott. „Szeretnék nyilatkozni, kavarognak bennem a gondolatok, de nem tudok mit mondani, egyszerűen nem találom a szavakat.”

 

Épp ezért az Osváth Racing úgy döntött, hogy a csapat tagjait a versenyekre nevező R-Sport Management Kft. hivatalos közleményével igyekszik választ adni az eddig felmerült kérdésekre:

 

„2023. augusztus 6- án, az R-SPORT Management versenyzőpárosa, az 50-es rajtszámmal induló Nemes Csaba - Nemes Richárd páros súlyos balesetet szenvedett a 29. Veszprém Rallye első gyorsasági szakaszán. 

Nemes Csaba évtizedek óta a Magyar Rally Bajnokság első osztályának tagja, hatalmas rutinnal rendelkezett pilótaként, navigátorként, valamint csapatvezetőként is. Csaba nem csak a sportágat, de a balesetben érintett gyorsasági szakaszt is kiválóan ismerte. Sajnálatos módon, a kislődi pályán - feltehetően - egy gödör megdobta a versenyautója hátulját, amit a 47 éves pilóta próbált uralni, de a sűrű erdei szakaszon nem volt lehetősége megmenteni a helyzetet és fának csapódtak. Annak ellenére, hogy a versenyautó a legmodernebb biztonságtechnikai eszközökkel és felszereléssel rendelkezett, a becsapódás ereje és pontja miatt a pilóta vélhetően azonnal életét vesztette, navigátora és egyben unokaöccse elvesztette eszméletét. Richárdot zúzódásokkal kórházba szállították. 

Csaba személyiségével, vidámságával, kedvességével hatalmas űrt hagyott maga után. Gyászolja párja, kislánya, édesanyja, testvére, családtagjai, barátai, az Osváth Racing Team tagjai és az egész rallye társadalom.” 

 

A család nevében - kegyeleti okokból - kérjük minden további médiatartalom kiadásának mellőzését.

 


 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top