• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Nem számít semmi, mi ott leszünk

A North Racing egyesületében a Növényi SE csapatában induló versenyző Erdélyi György a felmerülő akadályokat leküzdve, kitartóan készül az idei év első ORB és Rallye2 versenyére az Eger Rallye-ra.

Ha jól tudom kétséges volt a részvétel részben a navigátor személyének kérdése miatt. Végül kivel indulsz a hétvégén?

Igen, úgy érzem, küzdeni kell most ezért az Egri versenyért. A hétvégén Szabó Gábor fogja nekem olvasni az itinert, akivel már 2013 volt alkalmunk együtt dolgozni, mégpedig az Esztergom Rallye-n. Mivel egészen jól sikerült az a közös verseny, úgy gondoltam próbáljuk meg még egyszer, szerencsémre Gabikának nem volt ellenvetése.

Eger Rallye-n indultál már? Mi a tapasztalat?

Igen, 2013-ban vettem részt az Eger Rallyen, melyet Növényi Norbival a jobb egyben egy Citroen C2R2-vel teljesítettem. Ha jól emlékszem ugyanazon két szakaszon került megrendezésre, mint idén, azaz Egerbakta-Sirok, illetve Terpes – Egerbakta.

Hogy készültök erre a versenyre?

Az autót készítjük fel, a februári és a márciusi FRT futamon szerencsére a kijöttek a méregfogai, amiket most folyamatosan szerelések alkalmával sorba kihúztunk. Jelenleg a legnagyobb javítás a váltót érintette.

Milyen célt tűztetek ki a hétvégére?

Az első és legfontosabb, hogy a hat gyorson végig tudjunk menni és az Citroennel egyben beérkezzünk a célba. Ha még sikerül valamilyen értékelhető időeredményt is elérni, akkor már nagyon boldogok leszünk. Ez még a nyitó verseny, így még csak az a lényeg, hogy visszarázódjunk, bár nem voltak rosszak az FRT versenyek sem, de itt tempóban, és hosszabb távot kell abszolválni. Várjuk mindketten.

Köszönöm a riportot!

Köszönet a támogatásért:

Újház Centrum – Piramis Építőház Kft. – Építő anyagok forrása

Art Deko Line Kft. – A szín vonala

Formula - Autósportmagazin

Ωmega Transz Kft.

Olajszer-Tech Kft.

Hauser – Kerékpár Magyarország

Truck&Tires Kft. – Mindenben a legjobbak

Szállíttat? RO-BA Trans-ra Számíthat!

PRINT Profi

KZ Invest Kft.

North Racing

Növényi Sportakadémia – A küzdősportok háza

Tomi Sütöde Kft. – A barátság összeköt

IEJ Zrt. – Így élj jobban

Krizsán Zoltán

 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top