• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Az ördög nem alszik

A LiveWire Rally Team testvérpárosa Cséplő Balázs és Cséplő Attila egy tapasztalatokkal és hőséggel teli versenyhétvégén van túl. A versenyzőpárosnak a 3. gyorsasági szakasz kimagasló eredménye egyben a verseny végét is jelentette. További részletekről Balázst kérdeztem.

 

Hogyan viseltétek ezt a kimagaslóan forró időt?

Természetesen bennünket is, mint a csapat összes tagját a LiveWire Energy cukorka illetve energia ital tölt fel fizikailag és mentálisan egyaránt, ami pedig a meleget illeti, életünk során fáztunk már jobban is, összekötő szakaszokon lehúztuk az ablakokat és majdnem annyi liter vizet vittünk be a szervezetünkbe, mint amennyit benzinből kért az autó kilométerenként.

 

Mi történt a 4. gyorsasági szakaszon?

A negyedik gyorsaságit megelőzően, már a szervizparkból történő kiállás is döcögősen ment. Nem igazán sikerült normálisan felengedni a kuplungot, valami kopogott és önálló életre kelt már akkor a motortérben.

 

A három megtett gyorsaságiból melyik volt a legszimpatikusabb, illetve melyiken tudtátok a legjobb időt futni?

Az első gyorsasági nem volt szimpatikus, sok másodpercet kaptunk, egyenes úton is párszor a fűről rántottam vissza az autót, nem vagyok teljes mértékben meggyőződve arról, hogy minden egyenesen futott. A szélvédőnk is megrepedt egy 10 cm-es sávban, azt pedig tudjuk, hogy mit jelent, többek között ezért is készül már az új karosszéria.

 

Mekkora munkával fog járni a javítás? Az anyagi kár jelentős?

Sok munkával fog járni, mint ahogyan eddig is. Úgy gondolom, hogy a váltó belseje nem sérült, csupán a tartócsavarokat téptük ki a helyükről és ezért szakadt ki a váltónk.

 

Kiesésetek ellenére, hogy éreztétek magatokat a versenyen, illetve hol találkozunk veletek legközelebb?

Feszülten és idegesen, de amikor megtudtam, hogy a 3. gyorsaságin sikerült egy abszolút 3. és egy kategória 2. helyet autóznunk, onnantól kezdve már nem zavart, hogy sokadszorra kellett ideje korán feltolnunk az autót a trélerre. Tisztában vagyok vele, hogy a verseny a célban ér véget, de nekünk ez most egy picit pozitív visszacsatolás volt, amire szükségünk volt. Épeszű ember már rég feladta volna legalább tízszer a rallye-t a helyünkben, mi viszont, hogy a kérdésed második felére is válaszoljak, ott leszünk a Baranya kupán már az új szép és fiatal autóval.

 

 

Köszönöm a riportot és sok sikert az autó építéséhez!

 

 

Köszönet a támogatásért:

Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, Zozo Trans Kft, Kolláth szerviz Kft, Pék cipó BT, Monik trans Kft, Sütőholding Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft., www.versenyfelszereles.hu, www.medicalcar.hu, www.felforditom.hu, Uspech kft. (www.uspech.hu), www.profidiag.com,

 

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top