• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

A sok stressznek ára van

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Nagy Attila a hétvégi STEFANI Baranya Kupát kalandos teszteléssel kezdte. A hét gyorsaságiból a Rallye2 mezőnyének ötöt sikerült teljesítenie, mert két szakasz is etapnak lett nyilvánítva. Andrásék ismét egy jó hangulatú, de nehéz versenyen vannak túl. Kitartásukról és mentális frissességükről a Livewire Energy rágócukor és energiaital gondoskodott.

 

Hogyan éreztétek magatokat a versenyen?

Nagyon szuperül. A rendezés hibátlan volt, Markó Tibi és csapata kitett magáért. Minden kör végén csokit és frissítőket kaptunk. Kedves gesztus. Köszönjük.

Teszten volt egy kis kalandotok. Mi történt?

Új Hankook gumik, stressz, első kör és ez elég volt ahhoz, hogy 4. sebességi fokozatban elrontsak egy kanyart. Elúszott a kocsi és majdnem dobtunk egy TK-t. Szerencsére fentről fogták a kezünket és sikerült jól kijönni a szituációból.

Milyen volt a prológ?

Amennyire tartottam tőle, annyira élveztem. Jó volt a pálya, rengeteg néző volt. Óriási élmény. Szuper, hogy ilyen közel hozták a prológot a szurkolókhoz.

Milyenek voltak a pályák?

A pályák nem rosszak, de nem egészen úgy alakult a hétvége, ahogy reméltem, így végeredményben, a véleményem nem változott, továbbra sem kedvelem a déli régiót!

Hogyan viselkedett az EVO?

Hibátlanul, csodálatos kocsi, minden méter ajándék vele. Imádom.

Az első szakaszon beestek előttetek. Milyen hatással volt ez rátok?

Az igazság az, hogy talán egy picit túlizgultam ezt a versenyt és amikor Zsoltiék elestek, meg kellett állnunk, utána teljesen elvesztettem a fonalat. Magamra sem találtam egész nap folyamán. Vannak ilyen napok sajnos egy sportoló életében. A közepes szereplés csakis az én számlámra írható, be kell, hogy valljam. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ha nincs Attila, akkor talán még a kocsit is behajítom az erdőbe. Az egész verseny alatt ő volt az, aki kordában tartott és meg tudta adni az alap ritmust. Maximálisan elégedett vagyok vele és ezúton is szeretnék elnézést kérni tőle az indiszponáltságom miatt.

Milyen eredményeket értetek el?

Abszolút és kategória 6. helyen értünk célba. Ebben ennyi volt sajnos. 

Ki kell emelnem, hogy nagyon- nagyon boldog vagyok, azért hogy a sors összehozott Berényi Lacival és a csapatával. Mindent megtesznek azért, hogy boldogan szálljunk ki a versenyautóból. Végtelenül hálás vagyok nekik, mindenért, amit értem tesznek.

Köszönöm a riportot és gratulálok az elért eredményekhez!

 

 

Köszönet a támogatásért:

Vitex Plus s.r.o., LivewireEnergy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGIs.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft.,Bakery Group Kft.,Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Brucker Plusz Bt., Hankook Tyres, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., QuasarDatabase Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, ZozoTrans Kft, Kolláth szerviz Kft, Moniktrans Kft, www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft.,Rácz-Trans Kft.

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top