• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Kassán muszáj lesz beosztani a technikát

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Nagy Attila két héttel a komlói verseny után újabb Rallye2-es erőpróbájára készül a szlovákiai Kassán. Mentális felkészülésükben a LiveWire Energy a rágócukrot és az energia italt biztosítja. Az edzőteremben illetve az autó mellett töltött felkészülés remélhetőleg gyümölcsözően fog hatni ezen megmérettetésre.

 

 

Hogyan készülsz a hétvégi kocsizásra?

Nyugtató teákkal :-) Nem, viccet félretéve sok időt töltök az EVO mellett, segítek a felkészítésben. Jó dolog foglalkozni a kocsival. Mentálisan összekaptam magam és már nagyon várom a versenyt. Szuper, hogy alig telik el idő két verseny között.

Mentél már ezeken a pályákon?

Nem. Teljesen ismeretlen az összes pálya. Szükség lesz egy tökéletes pályabejárásra és itinerre, hogy eredményesen tudjuk zárni a futamot. Lesz egy közel 25 kilométeres gyorsasági, az biztosan embert és gépet próbáló rész lesz. Ott dől majd el a verseny kimenetele. Muszáj lesz beosztani a technikát.

Az előző versenyt Hankook versenyabroncsokkal teljesítetted. Eddigi tapasztalatok?

Igen, váltottam a Hankookra. Nagyon tetszenek az aszfalt gumijaik. A tempós és a technikás részeken is elégedett voltam maximálisan. Ami feltűnt, hogy a lassítók előtti féktávokat sokkal bátrabban mertem elvállalni, ezt pedig a gumiknak köszönhetem. Folytatódni fog a közös munka! Ezúton is szeretném megköszönni Turán Fricinek a rengeteg segítséget.

Előzetes reményeid?

Szükségünk van a dobogóra, hogy év végén is esélyünk legyen az első 3 hely valamelyikére. Higgadt és pontos versenyzéssel ez úgy gondolom, hogy sikerülni is fog. Én és az egész csapatom is ezen dolgozik!

Sok sikert kívánok a versenyhez, hogy egy újabb remekbe szabott versenyzői filmet készíthessünk a (B) Visuals média csapatával karöltve.

 

 

Köszönet a támogatásért:

Vitex Plus s.r.o., LivewireEnergy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGIs.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft.,Bakery Group Kft.,Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Brucker Plusz Bt., Hankook Tyres, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., QuasarDatabase Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, ZozoTrans Kft, Kolláth szerviz Kft, Moniktrans Kft, www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft.,Rácz-Trans Kft.

 

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top