• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Most is sikeres volt a régi-új páros

Maxx Race Team – Szilveszter Rallye 2015, 2015. december 27-29.

Strider Zoltán – Hangácsi István, Trabant 601 S

 

Hangácsi István több év után ült be ismét Strider Zoltán mellé navigálni. Az idei Szilveszter Rallye jó alkalmat adott arra, hogy a régi-új páros kicsit nosztalgiázzon, ráadásul azt sikerrel is vitték véghez. Striderék és a Trabant 601 S a H1 kategória 2. pozíciójában zárt, miközben a nézők egyik nagy kedvencévé is vált.

 

 

Strider Zoltán: Azt a feelinget, amit nézőként átéltünk az elmúlt években a Szilveszter Rallyen, most belülről is visszaadta ez a verseny. Emiatt nagyon boldog vagyok, hogy rajthoz álltunk az óévbúcsúztatón.

A technika és a csapat is jól vizsgázott, a Trabanton az összes olyan technikai problémát sikerült kiküszöbölnünk, amik a Mecsek Rallyen folyamatosan hátráltattak bennünket. A kocsin semmit sem kellett javítani menet közben, mindössze tankolnunk kellett bele. Úgy gondolom, hogy elértük azt az állapotot, hogy teljesen megbízható a technika, már csak pár apró simítást kell elvégezni rajta, és utána nyugodt szívvel versenyezhetünk vele a jövőben.

Istvánnal jó pár éve versenyeztem utoljára, picit éreztem, hogy izgult is a verseny előtt. Ebben valószínűleg az is közrejátszott, hogy ő készítette fel a kocsit, és szerette volna, hogy minden hiba nélkül működjön. A közös munka azonban így is gondmentes és jó hangulatú volt. A kategóriánkban öten voltunk, s a futamot ezen belül a 2. helyen zártuk – kettő szakaszt meg is nyertük a H1 kategória értékelésében. Abszolút elégedettek vagyunk tehát a teljesítményünkkel, jó zárása volt ez a futam az idei szezonunknak.

A jövő évet már elkezdtük tervezgetni, de biztosat majd csak közvetlenül az Eger Rallye előtt tudunk mondani. Annyi már kikörvonalazódott, hogy 2016-ban is főleg a Velenczei-féle Mitsubishivel fogunk autózni Koch Petivel, de ha már ilyen szépre és jóra megcsináltuk a Trabantot, akkor biztos, hogy némi szerepet neki is fogunk majd adni.


Hangácsi István: A tervemet véghez tudtuk vinni, vagyis célba értünk, így maximálisan elégedett és boldog vagyok a Szilveszter Rallyen való szereplésünkkel. A technikához szerencsére hozzá sem kellett nyúlni, végig tette a dolgát, problémamentesen. Zolival most is jól tudtunk együttdolgozni, bár be kell vallanom, bennem volt egy kis drukk a futam előtt, hiszen 2-3 éve már nem navigáltam. Az első gyors után azonban feloldódtam én is, sokat nevettünk, jót szórakoztunk. Remek volt tehát a hangulat, az pedig leírhatatlan érzés volt, mikor a nézők megláttak minket a Trabanttal, és tomboltak, hangosan szurkoltak.

A nosztalgiafutamunkon felbuzdulva már azon is elgondolkodtunk, hogy jövőre is megyünk majd néhány futamot együtt, a Trabanttal. De ez még a jövő zenéje.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Euroaszfalt Kft.; Absolut Hostess Kft.; Confidenza Csapágyszolgálat; Gulf; Unifilter Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Heves Cleaning Kft.; Színesfém Felvásárlás Pásztó PI-AT Metál Kft.; BM KOMP kompresszortechnika; Eftech Kft.; Max-Transport Bt.; Dynamic Út Kft.; Bolyki Terra Kft.; Euroll Hungária Kft.; Honor Trans-Sped Kft.; Tiszta Víz Üzletház; Pápai Beton Kft.; Laczkó Péter erdész; X-TRANS S.R.O.; Salgó polctervező; Suták Krisztián Építési Vállalkozó;

Sajtófőnök: Horváth Judit 




Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top