• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Casentino Rally-n a Juhász testvérek.

Juhász Csaba - Juhász Zsolt

CRASH-MEN TEAM KFT
Renault Megane RS Turbo
Casentino Rallye (I)
2014.07.11-12.


34° RALLY INTERNAZIONALE CASENTINO 2014.07.11-12.

Olaszország rallypályáin indulsz testvéreddel, Zsoltival a hétvégén. Pénteken egy, szombaton nyolc gyors fog rátok várni.

2013-ban már Zsoltival indultál ezen a versenyen. Akkor hogy éreztétek magatokat? Előny lesz-e a pályaismeretetek?
- 2013-ban már a Megane-nal indultunk itt Zsoltival. Egy nagyon jó verseny volt, de akkor még ez az autó nem volt olyan jó, mint most. Sok gondunk volt a fékkel, ami most már sokkal jobban működik. A pályák ugyanazok, csak két gyorsasági az ellenkező irányban van. Tavaly problémánk volt a turbó melegedésével is, amivel a szakaszok végén már rengeteg teljesítményt vesztettünk. Remélem, ez mostanra megoldódik.

A pénteki Bibbiena-ban este 204.49-kor egy 1,45 kilométeres szakasz vár rátok. Mit is kell tudni erről a rövidke gyorsról?
- Ezen a rövid szakaszon én még sosem mentem, de láttam a verseny honlapján a pályarajzot. Ez alapján inkább egy közönségcsalogató prológnak látszik, azzal a különbséggel, hogy beleszámít a verseny értékelésébe. Érdemes padlón menni, mert másnap az abszolút eredmény alapján rajtolunk. A szombati, éjszakai szakaszon pedig sokat számít a rajtsorrend.


Szombaton már ismert gyorsok várnak rátok 140 km hosszon, nyolc szakaszra bontva, ahol a Talla 36.88km lesz és ráadásul éjjel 21.43-kor rajtol az első éles autó. Miképp készültök fel ezekre? Lesznek-e esetleg új szakaszok?
- A Rebenland-on és a Miskolc Rallye-n is versenyeztünk idén éjszaka. Ezek a tapasztalatok most jól jöhetnek nekünk, de mindig nehéz felvenni a versenyt a helyi versenyzőkkel, mert sötétben jobban kijön a pályaismeret előnye. Az biztos, hogy ilyenkor más itinert írunk, de ez már Zsolti gondja lesz.


Köszönjük Partnereink segítségét!


- Hajósi Miklós - 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top