• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Juhász Csaba: Minden jó, ha a vége jó!

Juhász Csaba - Juhász Zsolt

CRASH-MEN TEAM KFT
Renault Megane RS Turbo
ADAC 3-Städte-Rallye
2014.10.24-25.


Három év után, ha más típusú versenyautóval, de végre megláttátok a célt a németországi ADAC 3-Städte-Rallye-n. Ide sem vezetett sima út, ahogy láttam a pálya széléről. A csütörtöki adminisztratív és gépátvétel után, másnap egy két gyorsból álló verseny következett volna, de mi is történt?

- Nagyon fontos lett volna a pénteki két éjszakai gyorsaságin jól szerepelnünk, hogy szombaton minél előrébb rajtoljunk. Ugyanis a kör gyorsaságin nagyon lényeges, hogy ki után autózol. Sajnos Kössler balesete miatt törölték a két szakaszt, így maradt a nem túl előkelő rajthelyünk. Ezúton is jobbulást kívánunk neki!



Mesélnél arról, hogy a körgyorson mennyire hátráltatott benneteket az előtte rajtoló, és milyen útviszonyok voltak szombaton?

-  A rajt előtt megígérte az előttünk rajtoló páros, hogy nézni fogják a tükröt és előzékenyek lesznek az elengedéseknél. Sajnos mindig rossz helyen értük utol őket, és rajtuk kívül még két párost is. Ezzel elég sok időt veszítettünk, de most már kár lenne ezen bosszankodnunk. Tudomásul kell vennünk, hogy ők is ugyanúgy vívták a saját versenyüket a kategóriájukban. Ők is sok időt veszítenek, amikor lehúzódnak az útról, hogy elengedjenek minket.

 

Összegezve, hogy éreztétek magatokat testvéreddel, Zsoltival a Renault Megane-ban?

- Nagyon élveztük a versenyt, összességében elértük azt, amiért jöttünk. Minden jól alakult számunkra és így az éves értékelésben 3. helyet szereztünk a kétkerék meghajtásúak között a Mitropa Kupában, abszolútban pedig 7. lettünk úgy, hogy két versenyen sajnos nem tudtunk rajthoz állni. 



Legközelebb, hol láthatnak benneteket a szurkolók, milyen rendezvényen?

- November 15-én szerettünk volna részt venni egy amatőr versenyen, de most más egyéb kellemes elfoglaltságunk lesz abban az időpontban. Marostica-ban kell megjelennünk a Mitropa Cup díjkiosztóján.

Idén szeretnénk még elindulni a Szilveszter Rally-n és decemberben az FRT kupán.


Köszönjük Partnereink segítségét!

 

www.hajoka.hu

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top