• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Két bajnoki cím után sem pihennek

HIDEG RALLY TEAM Rally Show Santa Domenica 2017

Hideg Krisztián – Kerék István, Skoda Fabia R5

 

Két bajnoki cím után mi adhat még motivációt az idei évben a szerepléshez? Az év végi jutalomjáték és a folyamatos fejlődés, tapasztalatszerzés lehetősége – na meg persze a rally iránti szerelem. Hideg Krisztián és Kerék István a múlt hétvégében Nova Goricában átvehették a Mitropa Kupa bajnoki címét, november 26-án pedig már a Santa Domenica Rally Show-n állnak rajthoz a Skoda Fabia R5-tel.

 

Hideg Krisztián: Nagyon kíváncsiak vagyunk, mire lehet képes az R5-ös Skoda a murván, ezért úgy döntöttünk, hogy részt veszünk a Santa Domenica Rally Shown. A hétvégi dzsembori év végi jutalomjáték, és egyben a Mikulás Rallyera való egy kis gyakorlás is lesz számunkra.

Egyedüli változás a futam szervezésében, hogy idén egy tesztet is bevezettek a programba. A pálya ugyanaz a 6,5 km-es szakasz lesz, mint a korábbi években. Öt alkalommal, körgyorsszerűen kell majd teljesítenünk. Rengetegen neveztek, majdnem 140 indulót várnak a szervezők – köztük sok R5-össel és igazán nagy nevekkel. Így nem csak egy bulifutam, de jó kis megmérettetés is lesz a hétvégén.

Szombaton a tréningekkel, átvételekkel kezdődik a program, majd shake down, illetve a látványos, tűzijátékkal fűszerezett rajtceremónia van a menetrendben. Vasárnap reggeltől pedig sötétedésig nyomjuk majd a gázt.

Nehéz most konkrét célt megfogalmazni. Nyilván nem kell megszakadnunk, nem lesz tétje a versenynek, de azért szeretnénk minél gyorsabban menni és a lehető legtöbb tapasztalatot, információt beszerezni a kocsiról, hogyan viselkedik a murván.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Laurel Kft., Richmond Logistics, Hotel Parlament, Hotel Palazzo Zichy, Patócs Autóház Kft., Metálkontakt Kft., Mátrai Kft., Firebox Kft., C-Service Kft., Sky-Tools, Dornhof Nagy Und Partner Kft., Nagy József Auditor, Aktív Tours Kft., Continental Travel Kft., Aszú Étterem, Vázterv Mérnök Iroda Kft., Continental Group Kft., SRT Kft., Ventosus Kft., Moltech, Euroll Kft.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top