• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ausztriában kezdik a szezont

Első éles 2018-as bevetésére készül a CREDOBUS - LPWMSport párosa a Lovász Pál - Kürti Tamás duó, akik a négy napos ünnepben nyugat felé veszik az irányt, ahol részt vesznek a Mitropa Rally Kupa idei első állomásán a Rebenland Rally-n.

Pál és Tamás már a tavalyi évben már belekóstolt a külföldi versenyzés adta lehetőségekbe és az idei évben az Országos Rallye Bajnokság mellett több nemzetközi megmérettetést is beterveztek.

„A tavalyi évben nagyon megtetszett nekünk a külföldi versenyek légköre, hiszen nagyon jó hangulatú atmoszféra fogadott minket mindenhol, ezért úgy érzem, ott jobban versenyzőszámba vesznek minket” – kezdte a beszélgetést Kürti Tamás, aki az idei évben a navigálás mellett a csapatvezetői tevékenységet is ellátja.

Szinte olyan lesz ez az osztrák verseny, mintha itthon lennének más jellegű pályákon, mert a csapat mellett egy mini bajnokságnyi magyar páros is követi őket.

„Nagyon komoly mezőnybe csöppenünk bele, hiszen az osztrák menők mellett cseh, szlovák, német és magyar párosok is indulnak majd a versenyen. Több WRC és R5-ös autó is lesz majd a mezőnyben” – tette hozzá Tamás.

A Mitropa Kupa további versenyein is szeretnének majd rajthoz állni, jelenleg öt verseny szerepel az előzetes naptárban.

„Szeretnénk minél előkelőbb helyen végezni a hétvégén és belerázódni a versenyzésbe, hiszen jövő hét végén már az Eger Rallye pályáin, haza közönség előtt kell bizonyítanunk” – zárta a beszélgetést Tamás.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, TPA csoport Magyarország, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top