• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Mecsek Rallye a Pogányi Reptéren!

Pénteken kezdetét veszi a 48. Mecsek Rallye, amelynek keretein belül idén a Pogányi Reptéren kezdődik meg a pontvadászat. Mint minden évben, idén is izgalmas és érdekes programokkal várjuk az autósportok szerelmeseit illetve a kikapcsolódásra vágyókat.

Az első nap versenyprogramja 13:10-kor az előfutókkal indul. Idén a Historic futam előfutói igazi legendák, a nagy „ladás” trió: Balatonyi ÁrpádBútor Róbert és Márta János. Őket Noteisz Attila vezeti fel egy Lancia Delta Integrale volánja mögött. Ezt követően 13:30-tól kezdődik a Historic futam, amelynek résztvevői az FIA Európa Bajnokság, valamint az Országos Bajnokság helyezéseiért várhatóan kiélezett küzdelmet folytatnak majd.

A Historic első körét Vári Gyula műrepülő bajnok látványos bemutatója követi 14:45-től. A nemzetközileg többszörösen is elismert pilóta minden bizonnyal mindenki számára izgalmas show-val készül.

A Historic következő köre 15:10-kor kezdődik és várhatóan 16:35-ig tart. Ezt újabb érdekes program követi: aPécsi Ércbányász Modellező Kör bemutatója. A nagy múltú klub számos országos bajnoki címmel büszkélkedhet mind csapat- mind pedig egyéni szinten. Jelenleg is több minősített versenyző képviseli őket itthon és külföldön egyaránt.

A bemutatót az Országos Rally Bajnokság futama követi, amely 16:40-kor veszi kezdetét. Itt is komoly küzdelemre van kilátás, hisz a végső helyezések jelentős többsége még eldöntetlen.

Arról, hogy az adrenalin szint a következő ORB és Rally2 körök előtt se csillapodjon hazánk Street Fighter világbajnoka, Mókus gondoskodik. A rendkívül látványos show az ORB második- és a Rally2 első köre után tovább folytatódik elvezetve minket a nap utolsó versenyéig, ami nem más mint a Rally 2 második köre. Itt is hihetetlen izgalmakra számíthatunk, hisz a bajnokság állása rendkívül szoros, semmi nem dőlt még el!

A fentieket a reptérre látogató 14 év alattiak ingyenesen, míg a 14 év felettiek 1000 Ft-os áron tekinthetik meg. A helyszínen korlátozott, 300 fős számban rendelkezésre állnak ülőhelyek is, melyeket az érkezés sorrendjében lehet megvásárolni + 1000 Ft-ért (tehát 14 év alattiaknak 1000 Ft, míg 14 év felettieknek 2000 Ft az ülőhelyes belépő).

Várunk mindenkit sok szeretettel és az ősz egyik leglátványosabb programjával a Pogányi Reptérre!

 

Hivatalos honlap: www.mecsekrallye.hu

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top