• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Eldőlt, jövőre egy autóval indulunk! Michelisz vezeti!

Jó volt egy kicsit úgy tenni, mint egy nagy csapat, ahol már ősszel méregetik az erőviszonyokat, majd döntenek, hogy mi legyen a jövő. Beszéltünk korábban az opcióról, vagyis a negyedik autóról, sőt, még versenyzőt is kerestünk hozzá, ám végül a realitás győzött.


Elengedtük az opciót, Norbira koncentrálunk!

Ne értékeljétek ezt valamiféle újabb nyomornak, vagy kudarcnak. A második autó opciója akkor működöt volna, ha mellé tudunk tenni nem kevés forrást, és nem csupán anyagiakra gondolok. Pikk-pakk le kellett volna kettőzni a csapatot, hát, azért, bocsánat, de ez nem egy ovis bagoly nyomda! Egyet a tinta párára, egyet a papírra. Ja, meg még egyet, huh, majdnem lemaradt! Kész.

Ennél picurit bonyolultabb egy ütőképes, összeszokott csapatot összerántani, de, ez sem lehetetlen, csak legyen értelme. Azért kell ennyire sietni, mert, ha nem kezdik el építeni a negyedik autót, nem fog elkészülni időre. Ebben az olaszok a legjobbak a világon. Ezt idén mi is láttuk, érthető, hogy miért akarnak nekikezdeni mielőbb. Ok, de azt már az új zengős gárdának tanulnia kellene az összerakásnál. Ha nem ez történik, hogyan akarsz békében lenni egy sokak által áhított „fizetős’ profival, akinek az ügyvédei Erdélyt is visszaperlik, ha így kigyullad a kipufogó gumi bigyója, mint korábban, a tavaszi kapkodásban, Norbinál.

A negyedik autó tehát másik csapathoz kerül, de azt nem árulták el, hogy melyikhez. Azt gondolom, nem kell sokat várni a hírre. A lényeg, nem nálunk megy. A hírnek a napos oldala, hogy továbbra is 100%-ban tudunk Norbira koncentrálni, és címhódító törekvéseink legfontosabb eleme ez. Persze, egy csapattárs sokat segíthet a taktikában, költségekben, de csak akkor, ha olykor tud olyan gyors lenni, mint Norbi, valamint partnerünk is a végső cél eléréséhez.

Amíg ezt végiggondolod, zajlik itt egy bizonyos elismert autóverseny, és ebben lendületben vagyunk! Értem, hogy mi lesz holnap, de nekünk most jön a java! Első helyen erre kell koncentrálnunk. Ha lesz egy kis időnk Kínában, majd álmodunk nagy csapatról, olyan felfújhatós, háromemeletes kamionról, ahol mindenkinek van saját szobája, és saját óriás csúszdája, ami egyszer megáll a saját mozidnál, aztán a Mekidnél és végül a saját versenyülésedbe vezet. Ha van kedvünk, helikoptert reggelizünk, és jól megmondjuk az egész mezőnynek, hogy mi lesz, meg, hogy mi van.

Amíg ez nem pont így van, addig is, bárki is a negyedik új Civic versenyzője, köszöntjük a Honda családban! Bár, kétlem, hogy ezt így érteni fogja.

Forrás: www.zengomotorsport.hu Szerző: Juni György

WTCC Hungaroring 2013 Képek: Kattints ide!

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top