• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Szabó Róbert: “Elkötelezettek Vagyunk A Rali Iránt…”

Az OLP csoport saját beruházásaként indult el a THERWOOLIN üveggyapot gyár építése Szerencsen. Termelési kapacitásuk évente akár a 15000 tonnát is elérheti. A cég gyártási koncepciója a BAT technológiát képviseli, ezzel megfelelve a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. A gyártási technológia része a széleskörű üveghulladék felhasználás alapon történő gyártás, amivel hozzájárulnak a Magyarországon keletkezett üveghulladék újrahasznosításához. A THERWOOLIN márkanév Magyarországon garancia a kiváló minőségű és környezetbarát hőszigetelő rendszerekre.

– A gazdasági tevékenység mellett a cégünk számára a társadalmi szerepvállalás, a sportélet támogatása is rendkívül fontos. A Therwoolin és az OLP-TECH Group elkötelezett támogatója a rali sportnak – tette hozzá érdeklődésünkre Szabó Róbert, kereskedelmi igazgató. – Ezért is tartjuk fontosnak, hogy régiónkban erősítsük az autósport jelenlétét. Ezt nem csupán a szezonnyitó magyar bajnoki futam kiemelt partnereként, hanem egy saját csapat indításával kívánjuk megtenni.

Szabó Róbert kiemelte: Therwoolin Motorsport néven hozták létre az autósport szakosztályt, amelyhez a magyar bajnokságból jól ismert versenyzők csatlakoztak. A cég kereskedelmi igazgatója bízik benne, hogy a népes kontingens eredményesen képviseli majd a hazai sorozatban a társaság, az egyesület színeit és természetesen az egész régiót.

– A teljesség igénye nélkül megemlítenék néhány nevet, akik a 2021-es évtől a Therwoolin Motorsportot erősítik a magyar ralibajnokságban – folytatta Szabó Róbert. – Minket erősít mostantól a 2019-es ORC-bajnok, Dudás Gergő, aki egy R5-ös Skoda Fabiával vág neki a szezonnak. Ferencz Krisztián ugyancsak Skodával indul majd, de elsősorban a murvás futamokon találkozhatunk vele. Szintén csapatunk tagja Dián Attila, aki egy Magyarországon eddig nem látott Toyota Yaris WRC Proto-val áll rajthoz.

Szabó Róbert egy nagy visszatérőt is megemlített, hiszen egy korábbi abszolút magyar bajnok is tagja a Therwoolin Motorsport kollektívájának. A 2010-ben és egy évvel később is a pontverseny élén zárt Aschenbrenner György is visszaül a volán mögé.

– Aki szereti az autósportot, annak nem kell bemutatni Asit – fűzte hozzá Szabó Róbert. A rali egyik hazai legendája azonban most egy új szakágban próbálhatja ki magát, amelyben szerintem ugyanolyan sikeres lehet. Aschenbrenner György először a magyar, aztán nemzetközi rallycross versenyeken vehet részt, méghozzá egy Audi S1-es autóval. Csapatunkat tehát nagyszerű sportemberek alkotják, bízom benne, hogy a raliban és a rallycrossban is meghatározó szerepet tölt majd be a Therwoolin Motorsport.

 

Forrás: www.keletautosport.hu

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top