• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Német pályák, sötétben? Itt a K&H SIM Liga powered by HUMDA 5. rali bajnoki futama!

Túl van a félidőn a szimulátorosok legnépszerűbb hazai ralibajnoksága. Négy futam után nagyon szoros az élmezőny, talán ez köszönhető annak is, hogy mindenkit ösztönöz a K&H által felajánlott pénzjutalom, mely a dobogósokat illeti a szezon végén. De a sok kategóriának hála, azok körében is hasonlóan töretlen a lelkesedés, akik nem férnek oda a bajnokság elejébe. Az ötödik futamon a német aszfaltos pályákon kell a legjobban teljesíteni.

 

Licenszes versenyzők, bajnok navigátorok, amatőr pilóták, médiások, rajongók mindannyian megtalálhatók az indulók között, akik játszanak a K&H SIM Liga powered by HUMDA szimulátoros ralibajnokságában. Négy futam, négy különböző győztes. Ez is bizonyítja, mennyire erős a bajnokság!

A DuEn RALLY oldala szervezésében zajló sorozatban ingyenesen a részvétel és bármikor be lehet csatlakozni. A versenyzők izgalmas küzdelmet folytatnak nem csak önmagukkal, de a rallylive.hu oldal segítségével az eredményeiket össze tudják hasonlítani a kategória társaikkal is. Csak erősíti az igazi raliélményt, hogy a bajnokság facebook csoportjában minden egyes szakasz után nyilatkozhatnak a virtuális célban. 

Ahogy az elmúlt három szezonban, így most is Pannuska Dávid állítja össze a gyorsaságik sorrendjét és ő felelős a napszakokért és az időjárási viszonyok kiválasztásáért is a futamokon. „Talán a német pályákat ismeri mindenki a legjobban, hiszen ezek a ’legegyszerűbbek’ a játékon belül. Próbáltuk egy kicsit megnehezíteni a játékosok dolgát, de bízunk benne, hogy mindenki élvezni fogja a versenyt!” - mondta Dávid, miután véglegesítette az ötödik futam programját.

ENVIRO Virtuális Német Rally következik, ahol az aszfaltos pályák nehézségét az adja, hogy a futam jórészt naplementében, vagy este zajlik. Vigyázni kell tehát a lámpasorokra is, hiszen egy hiba után nem ritka, hogy világítás nélkül kell megtenni a szakaszokat a következő szervizig.

Ahogy eddig is, most is 12 gyorsasági szerepel az időtervben, amit a megadott időintervallumon belül bármikor teljesíthetnek a játékosok. Természetesen a szakaszok egymás utáni sorrendje, az időjárás, a napszak és a pálya elhasználódása mindenki számára azonos, csakúgy, mint a szervizelési lehetőség is.

A futamot most is péntek reggeltől hétfő éjfélig kell teljesítenie azoknak, akik szeretnének még több pontot gyűjteni vagy csak élvezni szeretnék kedvenc sportjukat a szimulátorozás világában is. Mindenkinek jó szórakozást kívánnak a szervezők!



Az ENVIRO Virtuális Német Rally hivatalos weboldala:
https://www.duen.hu/verseny/enviro_nemet_rally

Eredmények, nyilatkozatok, videók:
https://rallylive.hu/enviro-nemet-rally

 

A K&H SIM Liga powered by HUMDA Rally bajnokságának állása négy futam után:

  1. Fónagy Kristóf BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team 740 pont
    2. Kasza Kristóf 736 pont
    3. Martinák Balázs TMC Rallysport 721 pont
    4. Martin Márkó BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team 697 pont
    5. Bíró-Ambrus Roland SMARTZILLA Racing Team 652 pont

A csapatbajnokság állása a 4.futam után:

  1. BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team 1911 pont
    2. TMC Rallysport 1750 pont
    3. helyi-sport. hu Racing Team 1710 pont
    4. Car-Go! Virtual Rallye Team 1510 pont
    5. RTE Akadémia 878 pont

A bajnoki ponttáblázat itt érhető el:

https://www.duen.hu/info/HungarianVirtualRallyChampion2023_bajnoksag_allasa_4.pdf

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top