• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Nem nyertem meg a fogadást… legközelebb

Szalai László idén már másodszor állt rajthoz FRT futamon, a Kiskunlacházai reptéren. Ez alkalommal az edző körök, illetve az első éles kör teljesítése után befejezte a versenyt.

 

 

Nem először vettél részt FRT futamon. Kedveled ezt a zártpályás versenyt?

Igen, szerintem gyakorlásnak mindenképpen kiváló. Mivel idén kezdtem el a versenyzéssel foglalkozni, úgy érzem, ki kell használni minden adódó lehetőséget arra, hogy beülhessek a BMW-be. Nem beszélve a hangulatról, hiszen ilyen eseményekre a baráti körből több autóval érkezünk és nem csak kategóriánkban, de egymás ellen is versenyzünk, emelve a tétet egy kis fogadással, idén már másodszorra.

 

Hogy sikerült az előző futam?

Augusztusban H/6 kategóriában a 3. helyen végeztem, illetve baráti körben a 2. helyen. Reméltem, hogy ez alkalommal megnyerem a fogadást, de sajnos abba kellett hagynom ezt a futamot az első éles kör után.

 

Mi történt a BMW-vel?

Az axiál csukló megadta magát, hosszas dilemma után úgy döntöttem, hogy nem is folytatom. Több okból sem akartam kockáztatni, hiszen nemrég épült újra a BMW egy szerencsétlen kimenetelű rallyedzés után, illetve lábon hoztam a versenyre és haza kellett valahogy jutni.

 Ennek ellenére tervezel még FRT futamon részt venni?

Természetesen, ha nem ütközik más, már betervezett versennyel, akkor mindenképpen. Ahogy említettem, ez több szempontból is jó szombati program.

 

Hol találkozhatunk veled legközelebb?

Az MARB Északi régió Nyugati csoport 5. és egyben utolsó futamán, Gombás – Sejce szakaszon szeretnék indulni. Idén már harmadszor állok rajthoz ebben a bajnokságban és remélem jobban sikerül, mint a mostani hétvége. Inkább a Márianosztrai verseny eredményéhez hasonlót szeretnék.

 

Köszönöm a riportot!

 

Köszönet a támogatásért: Szolnoktej Kereskedőház

Lakati Anett

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top