• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Örülünk, hogy újra versenyautóban ülhettünk

Alsózsolcán mindössze két kört tudott menni Kurtos Robi és Fridrik Gergő, mert a féltengely bemondta az unalmast. A szűk gyártelepi autózást azért volt aki még jobban élvezte a családban, és Robiék helyett most Viki szerzett kupát. 

 

Hogy tetszett nektek és a versenyautónak a sok csikicsuki?

- Nekünk minden megfelel, ha autózásról van szó, viszont a Mitsubishi kicsit nehezen tolerálja az ilyen pályát. De próbáltuk kihozni a lehetőségekből a maximumot, ez olyannyira jól sikerült, hogy el is tört a féltengely. Így két kör után vége szakadt a mókának, de csak a miénknek. 

 

Hogy érted, hogy csak a miénknek?

- A családban már a „gyerek” is megfertőződött, így mikor mi kiálltunk, akkor szurkoltunk Vikinek. Ügyesen tolta a két csaj. Felváltva versenyeztek… és vittek is a Forddal, végül Viki elhozta élete második kupáját, ugyanis harmadik lett. Aszfalton ment már tavaly, ilyenen még nem, de tetszett neki, és persze azzal a kocsival élvezhetőbb volt, hiszen kisebb. Büszke vagyok rá, klassz érzés, hogy kedveli az autósportot. 

 

Domaháza vagy Salgó?

- Szétdobjuk a kocsit, majd összepakoljuk, aztán meglátjuk. Sokat költöttünk idén a versenyautóra, mert elvégeztük a kötelező újításokat is rajta. Így kicsit óvatosabban válogatunk majd a félszezon versenyei közül. Nem akarom bántani a Mitsubishit, mert félő, hogy ha valami gebasz van, akkor pont az első bajnoki futamra nem lesz alkatrész, vagy nem készülünk el. Megcsináljuk a kocsit, és eldöntjük hova tovább. Amúgy a salakon szívesen mennék, viszont ismerem magam és nem akarok Salgó előtt már autót kalapálni. 




Reklámpartnereink:

 

East Motorsport Kft.; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; New Foam System Hungary Kft.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Asap Hungária Kft.; A-G TRANS Kft.; Car-Szer 2000 Bt.

 

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Farkas Tamás

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top