• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

A cél szentesítette az eszközt

 

 

Mondhatjuk úgy, hogy Oroszlányban sikeresen teljesítette a maguk által kitűzött feladatot a Somogyi Zoli - Bárdos Peti kettős, hiszen megkapták a versenytől, amiért mentek.

 

Milyen hangulata volt az oroszlányi futamnak?

- A rajtceremónia nagyon jól sikerült, fantasztikus feelingje volt annak, hogy ismét ennyi embert érdekelt egy ilyen kisebb verseny is. De egyébként a szervezéstől a szervizparkon át, maga a futam lebonyolítása is tényleg klassz volt. Kétszer mentünk egymás után, mert dupla nevezést adtunk le, így autózhattunk a mezőny elején és a végén is. Teszteltük a gumikat, amik jók voltak, illetve az új alkatrészeket az autóban. Petivel először versenyeztünk aszfalton, de reméljük nem utoljára. 

 

Hogy éreztétek magatokat?

- Volt egy-két műszaki problémánk, amit próbáltunk elhárítani, de összességében a kocsi jól viselkedett. Teszt jelleggel mentünk, nagyon meleg volt, viszont szuperül alakult a rendezés. Amiért indultunk ezen a futamon, azt sikerült teljesíteni, megtapasztaltuk, amit meg kellett. 

 

Mik a további tervek?

- Az új beruházás miatt most egy ideig szögre akasztom a versenyoverált és a sisakot. Talán rajtunk kívül mindenki más is bizonytalan a nagyon előre tervezésben, mert nem tudni, hogy miként fog alakulni szeptembertől ismét az életünk a vírus miatt. Nehéz így kalkulálni, ezért nincsenek most nagyratörő vágyaim. A kitűzött román verseny pedig október elején lenne, meglátjuk mit tartogat még számunkra az idei év. 



Reklámpartnereink:

 

Fémtiszta Kft.; Copy n' More; Strapa Pack Kft; Király Szerszám Kft.; Pet Pack Kft.; Golf Kft.; Keve-Land Kft.; Fodor&Fodor Bau Kft.; Getz András E.V.; Perfekt Beton Kft.; Metró Beton Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Somogyi Zoltán

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top