• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Kurtos csak az élményekre gyúrt a Bózsva Pikniken…

Vannak az életben olyan helyzetek, amikor szimplán csak sodródni kell az árral. Így tett Kurtos Robi és csapata is Bózsván. Nem számított az idő, a kilométerek…a kupák…csak a boldog pillanatok.  

 

„Nagyon vidám vagyok, hiszen a saját versenyautómon kívül ismét beülhettem a Bózsva Pikniken egy Skodába a Bakó Rally Teamnek köszönhetően. Viszont ugyanúgy jártam, mint évekkel ezelőtt a szilveszteri futamon…nehéz volt kiszállni belőle. És itt nem arról beszélek, hogy öregszem… és nehezebb a mozgásom, semmi ilyenről nincs szó, fitt vagyok és fiatal ?…a lelki oldala a kemény ennek. Mert szeretem a Mitsubishit, amit a mai napig tanulok, hogy is kellene jól menni vele. A Skoda pedig egy iszonyat gyors autó, könnyen kezelhető, lehet olyan tempósan haladni, ami még az én szívemet is megdobogtatja. Száz szónak is egy a vége, szuper volt „egy seggel két lovat is megülni”. Nem szeretném hasonlítgatni a két élményt, mert más a két verda, illetve a Micu aszfaltra, a Skoda pedig murvára volt építve. De annyit azért elárulok, hogy nem kellene sokat noszogatni, ha többször lenne lehetőségem a „csodával” menni. Összkerékkel ezeken a szakaszokon tempósan lehet haladni, és én ezt kifejezetten csípem. 

 

Próbáltam a lehető legtöbb embernek örömöt okozni ezen a rendezvényen, és a visszajelzések szerint sikerült. Számunkra fontos volt, hogy mindenki jól érezze magát ezen a hétvégén. Csak róttam a köröket az élményautóztatáson, és lehet most kicsit szentimentális leszek, de azt a sok mosolygó arcot látni…felemelő érzés. Amikor abból adhatsz kicsit ismerős vagy idegen embereknek, ami neked is hatalmas boldogságot okoz: a rali szeretetéből. Hálás vagyok a lehetőségért, és remélem még sokszor lesz ilyenben részem. Nyilván vannak még akadályok előttünk, hogy teljes szezont mehessek valamikor egy Skoda Fabia R5-tel, de „soha ne mondd, hogy soha”. Jövőre azért szeretnék menni vele murván, mondjuk Veszprémben, az olyan nekem való lenne. Van még egy kis idő addig, és én nem adom fel az álmaimat. 

 

Szeretném megköszönni mindenkinek, akik megtiszteltek minket a jelenlétükkel, és bízunk benne, hogy nem csak mi versenyzők és szervezők, hanem ti is szép pillanatokkal lettetek gazdagabbak, és reméljük Ricsi felépüléséhez is sikerült egy picit hozzájárulnunk” – nyilatkozta Robi.

 

Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.

 

Szöveg és fotó: Tiba Anita

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top