• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Látványautózással lettek dobogósok… 

Egy szép első hellyel zárta Igricin Kurtos Robi és Fridrik Gergő a szezont. Igaz egy kisebb rendezvényen, de az élmény és a hangulat annál hatalmasabb volt, amiért hálásak, hiszen nem hiába kalapálták éjt nappallá téve az autót, hogy indulhassanak. 



„Nagyon jól éreztük magunkat a múlt hétvégén Igricin, kiváló volt a rendezés, és ilyen rendezvényekre szeretünk járni, ahol a versenyzőkért dolgoznak, nem pedig ellenünk. Fontos, hogy érezzük a törődést, és ez kevés futamon adatott meg a számunkra, pedig nincs nagyobb öröm, mint mikor egy szuper napot tudhatnak maguk mögött a csapatok. De hálistennek Igricen kitettek magukért a szervezük, amiért hálásak vagyunk, hiszen egy olyan versennyel zárhattuk az évet, ahol mindenki mosollyal és reményekkel távozott, mert lehet jól is csinálni. 

 

Limitálva volt az indulók száma, de így is 60 páros nevezett, és sok néző kijött szurkolni. A pálya pont olyanra sikerült, amin mi tökéletesen tudtuk csapatni, szóval tényleg minden egyben, és rendben lezajlott. Ami kicsit rendetlenkedett a Mitsubishin, az a hajtás, és ilyen gondunk már sajnos volt, majd kap egy nagy revíziót az uborkaszezonban - ami tudjuk nem létezik – de akkor hátha fény derül a hiba okára. Igaz rövid szakaszokon autóztunk, és az időjárásnak köszönhetően igazi dagonya alakult ki, viszont ez semmit nem vett el az élvezeti értékéből…sőt, így még ralisabb volt a pálya. Hét elején még magunk sem gondoltuk, hogy összeáll a verda erre a megmérettetésre, de az utolsó pillanatban elkészültünk, így nyilván sokkal hálásabbak vagyunk egy jó hangulatú futamért, mert megérte versenyt futni az idővel, hogy ott állhassunk a rajtvonalnál. A látvány nálunk elsődleges volt, de azért sikerült megkaparintani még hozzá a WR6 kategória 1. helyét, ami nagy örömet okozott számunkra. Legalább olyan igazi „Robis-Gergős” lezárása volt az évnek. 

 

Vannak már a következő esztendőre terveink, de most picit pihenünk, aztán év elején kicsit jobban ráfekszünk a témára, ha látjuk milyen lehetőségek lesznek. 

 

Köszönöm szépen a partnerek bizalmát, a csapat munkáját, a sok szurkolást, és a család türelmét…nélkületek sehol nem lennénk. Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek”mondta Robi.



Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Módi Bence

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top