• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ez a Mikulás hozott is meg vitt is…

A Speed Rally Team versenyzőpárosa Jánosa Ákos és Brunekker Árpád a 17. Mikulás Rally-n egy Ladával vettek részt. Sajnálatos módon a 6. és egyben utolsó gyorson már nem tudtak rajthoz állni, erről bővebben Jánosa Ákost, a pilótát kérdeztem:


Hogy tetszett maga a verseny?


Maga a verseny nagyon tetszett nekünk, jó volt a szervezés. Pörgős versenyen vehettünk részt, hiszen a várakozási idők is minimálisak voltak. Pilótaként ez volt az első Mikulás rallym, így a bakancslistámon egy újabb tételt pipálhattam ki.


Milyen volt a pálya? Hogy érezte magát Árpi így először murváson?


A pályák nagyon tetszettek, csak 1-2 helyen volt jegesedés, de ezekre figyeltünk így ez sem okozott különösebb problémát, csak a nedves aszfalt tréfált meg minket egyszer-egyszer a murvagumival. Igazából Árpinak teljesen mindegy hogy milyen pályán megyünk csak hátsókerék hajtásos autóval tegyük meg a távot, így a Ladában végig mosolygott.


Milyen volt újra Ladával hajtani a versenyen?


A Ladákkal mindig fenntartásaim vannak, mert általában nem tartanak ki a verseny végéig. Ez most sem történt másképp annak ellenére, hogy Csernai Zsolttól egy nagyon jól felkészített Ladát kaptunk. Ez abból is látszik, hogy az első három gyors után a szervizben csak az ablakspriclivel kellett a szerelőknek foglalkozni.

Melyik gyors volt a legjobb?


Ha a legjobb gyorsról beszélünk, az én tetszésemet az Öskü-Öskü nyerte el, de mind a három nagyon jó volt.


Mi történt veletek az 5. gyorsaságin?


Az 5. gyorsaságit még hibátlanul teljesítettük, a 6. gyors felé félúton, az etapon elhagytunk három kerékcsavart a bal hátsó kerékből, így a verseny befejezésére kényszerültünk.


Hol találkozhatunk veletek legközelebb? Tervbe van az idei Szilveszter Rally?


A Szilveszter Rally természetesen tervbe van véve, hiszen először egy Szilveszter rally alkalmával álltunk össze Árpival, így hagyományőrzően, minden évben részt veszünk rajta.

Jövőre nézve milyen autóban láthatunk titeket? BMW, netán Citroen vagy talán Lada?


Jövőre Bakó Laciék által felkészített Citroën C2R2 Maxxal fogunk versenyezni, úgy ahogy azt már az idei Vác rallyn is tettük és a Szilveszter rallyn is ezzel indulunk.


Köszönöm a riportot!


Köszönet a fotókért Peremiczki Istvánnak!


Köszönet a támogatásért:

  • CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás

  • ASONÁJ 2003 KFT. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.

  • ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás

  • Meditó Kft. Játék nagykereskedelem

  • Global – Roll KFT. Nyomtatvány kereskedés

  • Kami Ker Kft. Nyomda

  • Kállai Group Kft. Építőipari kivitelezés

Speed Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Tel.:06-30-505-20-89

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top