• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Kezdjük az évet Salgótarjánban

2014-ben először a már több éve megrendezésre kerülő szlalom versenyen, az Autólesztő szlalom party-n indul a Speed Rally Team versenyzőpárosa Farkas Roland és Kovács Tibor. Az utoljára ősszel látott karikalámpás Ladának, Fostikának már nem árt egy kis mozgatás, ahogy az őt uraló párosnak sem.


Farkas Rolanddal beszélgettem a szlalom előtt:

Mostantól hagyománnyá fog válni az Autóélesztő szlalom party részetekről? Hiszen nem először vesztek részt ezen a rendezvényen.


Bízunk benne, hogy igen, bár ha lehetne, akkor szívesen kihagynám és mennék a Monte- Carlo Rally-ra, de úgy érzem, hogy az most kimarad.... Amúgy jó az infó, hisz valóban nem először veszünk részt ezen a versenyen. Teljesen helyénvaló kezdeményezés, ugyanis rég volt már tavaly ősz, amikor nyugalomba helyeztük a versenykocsit. Szegénykém pont úgy van, ahogy Miskolcról hazahoztuk novemberben, még a lámpasor is rajta van. Úgyhogy kell már, mint cukrosnak az inzulin!!!!


Mi a tervetek erre a külső pályaudvari szlalom versenyre?

Szórakozás, csúszkálás, semmi komoly. Szeretnénk már egy kicsit kapartatni, jól érezni magunkat, és ez teljesen tökéletes lesz az éhség tompítására. Főként a nézőknek fogunk autózni- az eredmény centrikusságot most otthon hagyjuk.

Történt valamilyen változás a karikalámpáson?

Igen, érzésem szerint valamivel több rajta a rozsda, mint amennyi idáig volt rajta- pedig az se volt kevés. Komolyra fordítva a szót, az égvilágon semmi. Ahogy a fentiekben már említettem, November óta ott áll, ahogy a trélerről lelöktük. Leszedjük a lámpasort megpróbálunk bele életet lehelni aztán csattanhat a hosszú egyes…


2014-re mi a tervetek? Eddig még nincsen versenykiírás, de maradtok a rallysprint mezőnyében?

Terv?? Az nincs!! Maximum elképzelés. Amíg a mindenható szervek, ill. szervezetek nem foglalnak állást a sorsunkat illetően addig mi sem tudunk semmit. Remélem várnak a döntéshozatallal az első verseny időpontjáig és akkor fognak olyat kitalálni, amire még a kocsink se fog megfelelni - és lesz két hetünk, hogy egy újat építsünk.... Száz szónak is egy a vége, nem tudjuk még, vagy marad a Sprint vagy esetleg RTE.... A lényeg, hogy találkozunk Salgótarjánban.


Köszönöm a riportot és jó szórakozást a szlalomon!


Köszönet a támogatásért:


  • ThisPoint Informatikai Kft.

  • Tip Gumi Kft

  • Hagger Építőipari Kft.

  • Mazzini Kft.

  • Jász és Jász Kft.


Speed Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Tel.:06-30-505-20-89

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top