• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Jól teljesített a fehér paripa

A hétvégi SRT Szlalom Party, a Salgótarjáni Külső pályaudvaron igazán jól sikerült a Speed Rally Team versenyzőpárosa, Oláh Balázs és Góczán Enikő számára, akik idén, a visszatérésük óta második alkalommal álltak rajthoz.

Hogy éreztétek magatokat a szlalom versenyen?

Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen, hiszen végre egy kis napocska is ránk sütött, az autó tette a dolgát és egy kis harc is kialakult. Mindent megvolt, ami a hangulathoz kellett.

Hogy szuperált a fehér Lada?

Kifejezetten meglepődtem rajta, nem számítottam ilyen eredményes versenyre, végig harcban álltunk egy szintén utcai Ladával indult versenyzővel, akinek csak pár másodperceket sikerült ránk vernie.

Így a verseny után bánod, hogy a B verzióval, a fehérrel kellett megjelenni?

Egyáltalán nem, úgy gondoltuk, az legyen kész a sprintekre és nem sietjük el felkészülést. Ahhoz képest, hogy ez a fehér széria, nincs benne kagylóülés, és egyéb finomságok, mely egy versenyautó elmaradhatatlan kelléke igazán szépen vette az akadályt. Meglepett az is, hogy a gyári alig 70 lóerő is elégnek bizonyult, hiszen az Utcai 1600 ccm-ig kategóriában 2. helyezettek lettünk.

Milyen volt maga a verseny?

Igazat megvallva, nagyon tetszett a pálya, jól autózható volt és sokat számított az is, hogy a Ladán minden tökéletesen működött.Nem kellett sokat várakozni,pörgős versenyre sikeredett, ami szerintem nagyon fontos, mert megöli a hangulatot, ha sok idő telik el még újra rajthoz lehet állni.

A következő szlalomra is ellátogattok?

Igen, beszéltük Enikővel, ha beindul a szezon és mellette megrendezés kerül 1-2 szlalom verseny is, akkor mindenképp ott leszünk ezzel a fehérrel, hiszen egy játszós autónak kiváló.

Köszönöm a riportot és további hasonló sikeres, eredményes versenyeket kívánok Nektek!

Köszönet a támogatásért:

  • Susánszky és Társa végrehajtó iroda

  • Eke Speciál Transport Kft.

  • MAZZINI International Kereskedelmi Kft.

  • Fémtiszta Kft.

  • This Point Informatika

  • Jász és Jász Kft.

Speed Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Tel.:06-30-505-20-89

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.





Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top