• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ati visszatér, újra együtt a Csomós Mixi–Nagy Attila kettős

Hét hónapja a Kanári-szigetek Rallyn versenyzett utoljára együtt Csomós Mixi és Nagy Attila. Akkor a navigátor egy kis időt kért, most azonban újult erővel és a győzelemre még éhesebben tér vissza, hogy 2024-ben közösen szálljanak harcba a rally Európa-bajnokságon.  

 

„Először is szeretném megköszönni mindenkinek a türelmet – mondta Nagy Attila. – A Kanári-szigetek Rally után úgy éreztem, hogy egy kis szünetre van szükségem. A balesettől ijedtem meg, de azt hiszem, az is közre játszott, hogy rossz időben érkezett. 

 

Mixivel tíz éve versenyzünk együtt, erre vágytunk gyerekkorunk óta, olyan autókkal, olyan versenyeken mehettünk és olyan eredményeket értünk el, amikről álmodni sem mertünk. Ennek ellenére egy mókuskerékben voltunk, amiből úgy éreztem, ki kell szállnom, legalábbis egy kis időre. 

 

Nagyon hálás vagyok Bán Viktornak, hogy beugrott helyettem Mixi mellé, ezzel nem csak őt, hanem engem is kisegített. Bár nem terveztem mással versenyezni, de nagyon örülök, hogy Cseh Vilivel és Hangodi Bendegúzzal mehettem egy illetve két versenyt. A Győr Rally előtti teszten ültem Mixi mellett, de akkor még nem álltam készen a visszatérésre. 

 

Most viszont igen. Egyre jobban kezdett hiányozni az amit 17 éves korunk óta Mixivel felépítettünk, mindent elkövettünk azért, hogy versenyezhessünk és mindenen átmentünk, hogy mi legyünk a legjobbak. Mixi nem csak versenyzőtársam, de nagyon jó barátom is, mint ahogy mindenki a csapatban. Jó volt egy kicsit pihenni, de most már nagyon hiányzik a versenyzés Mixivel és hogy harcoljunk az Európa-bajnokságon. 

Az elmúlt több mint fél évben sok bátorítást kaptam a csapattól, versenyzőtársaktól, szurkolóktól, amiért nem tudok elég hálás lenni. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt. Mindent megteszek, hogy jövőre ezt jó eredményekkel tudjuk meghálálni.“

 

Csomós Mixi is örül, hogy újra összeáll a nagy csapat, de természetesen nem felejtkezett meg beugró navigátorról, Bán Viktorról sem, akivel az elmúlt hat versenyen indult és akivel az eddigi legjobb Európa-bajnoki eredményét érte el a Barum Rally második helyezésével. 

 

„Örülök, hogy Ati visszatér. Remélem, sokáig fogunk együtt versenyezni és jövőre még jobb eredményeket érünk el az Eb-n – mondta Csomós Mixi. – Ezúton is szeretném megköszönni Bán Viktornak a hat közös versenyünket. Nagyon jó navigátort és barátot ismerhettem meg a személyében, további sikereket kívánok neki.

 

Gőzerővel dolgozunk a 2024-es szezonunkon. Remélem, hamarosan további részletekkel szolgálhatunk.“

 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top