• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Remélem, kibírja a dobogóig!

 

A Salgó rali után újra nekivág a Miskolc rali gyorsainak a Nagy-Tóth ralipáros, bízva benne, hogy most meglátják a célt.

 

Nagy István - Tóth Tibor
CMT-ASE Kft. - Crash-Men Team
Volkwagen Golf I Gti
26. HELL Miskolc Rally

 

Salakpályás körversennyel kezdődik a Miskolc Rally. Most időre vagy a nézőknek fogtok autózni a prológon?

- Először is üdv minden rally rajongónak! Remélem, sokan lesznek a prológon úgy, mint a szakaszokon. Igazság szerint én nem szeretem a prológot, mert a navigátort nem igen köti le az a három kör. Valószínűleg látványosan végig nyomja István!

 

132 versenykilométer vár rátok négy különböző szakasszal. Mindegyiket háromszor kell minél gyorsabban teljesíteni. Mindezt egy nap alatt. Soknak tűnik egy napra ennyi kilométer?

- Nem hiszem, hogy gondot fog okozni, hogy be van sűrítve egy napra a verseny. Fizikálisan bírni fogjuk és bízok benne, hogy az autó is teszi a dolgát.

 

A négy gyorson korábban mentél-e már, ha igen milyen élményeid vannak? Van-e kedvenc szakaszotok?

- A tavalyi Miskolc ralin navigáltam ezeken a gyorsokon ORC be, ahol a 12 gyorsból 10-et nyertünk. Az elvárásunk most historicban is ez lenne, de sajnos ezt W. Feri nem hagyja jóvá. A Golfunknak nem nagy a végsebessége és sokat fogunk kapni a sátai gyorson. Viszont vannak benne padlós részek, de az azért is ez lehet a kedvencem.



A Salgó ralin technikai gondotok adódott, most talán "simább" pályák várnak rátok. Miként is szeretnétek zárni a versenyt?

- A Salgó rallyn szépen araszoltunk a dobogó felé volt amikor absz: 2 is megvolt, viszont a motorunk nem úgy gondolta, hogy fel is állunk a dobogóra. A hatodik gyorson Mátraszentimrei rajt után eltűnt az olajnyomás, innentől kezdve motor nélkül gurultunk le a célba, és leadtuk a menetlevelet.

A motor elkészült, kapott egy használt főtengelyt, hajtókart. Remélem, kibírja a dobogóig, nem érdekel az eredmény sem, csak a dobogón guruljunk át! (az elejébe)

Partnereink együttműködését köszönjük: Épszerk Pannónia Invest Kft., Metalloglobus Kft., Bogesz Kft., Vikker Kft., Isteni Gondviselés Gyógyszertár, Kígyó Gyógyszertár, Kokó expressz Bt, Polkár Kft., Csillogó Fém Kft.  

Fotó: Hajóka Sportfotó

- Hajósi Miklós - 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top