• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Plesz Márk idén a nézőknek autózik

Green Motorsport

 

 

Komoly tervekkel vág neki a Green Motorsport mindkét versenyző párosa Plesz Márk és Dombai Szabolcs, valamint Szabó Krisztián és Szabó Kitti az idei Országos Historic Rallybajnokságnak. A télen alapos felújításon átesett két Gruppe A-s Lada 21074-essel kizárólag a nézőknek szeretnének autózni, amit először a Crumerum–Nyerges Rallyn bizonyíthatnak. 

 

„Már majdnem készen vagyunk – büszkélkedett Plesz Márk. – Mind a két autót szétszedtük a télen, alaposan kilakatoltuk őket. Aki követte a pályafutásunkat, az tudhatja, hogy bőven volt dolgunk.  

 

Egy nagyon kedves barátunk segített a fényezésben, aki annakidején még Cigány Zsiguliját is fújta. Képzelhetitek, mennyit sztoriztunk. Talán egy kicsit tovább is tartott a versenyautók fényezése, de legalább jól éreztük magunkat. 

 

Az én autóm kapott egy fejlesztést, egy új lámpatartót. A három lámpasor megmaradt, csak esztétikusabban és könnyebben szerelhetően helyezzük fel. 

 

Le is kellett vizsgáztatni. Legnagyobb bánatomra megkapta a traktorjelzést, a piros rendszámot, ami borzalmasan néz ki, de hát ez van. 

 

Nagy öröm számunkra, hogy ebben a nem könnyű helyzetben a partnereink, az Aerus Zrt és a Garrison Barber Shop megmaradtak, sőt két új partnerünk is lett a Guminor és a Gyorsanklimat.hu. Utóbbi érdekessége, hogy nekik is zöld a színük, úgyhogy igazi Green Motorsport családtagok lettek. 

 

Tavaly komoly versenyben voltunk Tóth-Giliékkel a bajnoki címért, idén viszont egy kicsit taktikát váltunk és szeretnénk mind a ketten a nézőknek autózni. 

 

Hatalmas szeretetet kapunk tőlük. Tavaly, amikor leszakadt a csomagtartónk, kiabáltak, hogy nem baj, csak menjetek, nyomjad neki. Amikor kitoltak minket a srácok az árokból, megtiszteltetésnek vették, hogy hozzáérhettek a versenyautóhoz. De említhetném a Zemplén Rallyt is, amikor Ostberggel szemben szervizeltünk és ötven–hatvan ember szurkolt nekünk, hogy a két autót lábra tudjuk állítani, mert hát ki esik be a szezon utolsó futamán, ha nem mi, a Green Motorsport két ásza. 

 

Kis csapat vagyunk, de nagyon sok olyan ember vesz körül minket, akiknek a rally az élete. Szeretnénk nekik és a szurkolóknak is megköszönni, hogy ilyen környezetben, ilyen hangulatban versenyezhetünk. 

 

A Nyerges Rally előtt is éjszakáztunk, de mindent megér, hogy ott lehetünk. Köszönjük, ha jöttök és szurkoltok, nem csak nekünk, hanem az egész mezőnynek.“

 

A Green Motorsport együttműködő partnerei: Areus Zrt., Garrison Barber Shop, Guminor, Gyorsanklimat.hu, Kanyik Motorsport, valamint minden rally szurkoló.

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top