• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ollé: Ötről a hatra

2014. június 16.

AS Rallyesport Europe

Székesfehérvár Rallye 2014, Beszámoló

Ollé Sándor- Tóth Zsolt

Ford Fiesta S2000

 


Egy kiélezett küzdelemben végül a hatodik helyen zárta az Országos Bajnokság második futamát, Székesfehérváron az AS Rallyesport Europe versenyzőpárosa, Ollé Sándor és Tóth Zsolt.


Ollé Sándor- Tóth Zsolt: "Nagyon élveztük a versenyzést ebben a kiélezett küzdelemben, minden kilométer új tapasztalat volt számunkra.

Bár nem álltunk rosszul az első nap végén, mégsem volt kiegyensúlyozott a teljesítményünk. Egy teljesen új mintázatú Hankook abroncsot próbáltunk ki, amit a világbajnokságon is használnak. Ez a széles gumi nem volt jó a rövid szakaszokon, mert nem melegedett fel optimális hőmérsékletre. A 27 kilométeres gyorsaságin viszont jól viselkedett. Egyszer sajnos a nyitó napon is hibáztam, a kemény abroncsokon túlcsúsztam, újraindítottuk az autót, viszont a kis malőrünk legalább 15 másodpercünkbe került.

Akadt egy kis kalandunk a második napon is, a homokos felhordáson megcsúszott az autó, repültek a gumik, kicsit átrendeztük az autó elejét is. Így is megtartottuk a hatodik helyet, sajnos feljebb lépni az összetettben, vagyis az ötödik helyért küzdeni már nem sikerült.

Végig kiélezett küzdelem zajlott az élmezőnyben, amelyhez immár mi is felzárkóztunk. Hosszútávon tervezünk ezzel az autóval, remélem, egy-két verseny elteltével stabilan ott tudunk lenni az élen!

Bízunk benne, hogy a következő murvás futamon Veszprémben nemcsak a top 5-ben lehetünk, hanem a dobogóra is felférünk!”



Köszönjük támogatóinknak!


További információ: Papp Zsuzsa +36/30-239-5827

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top