• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Mecseken is dobogóra állt a Vincze, Kuti kettős

Overdose Racing Team – 50. Új-Ház Centrum Léta-Ker Mecsek Rallye 2016, 2016. október 7-9.

Vincze Ferenc – Kuti Péter, Mitsubishi Lancer Evo IX

 

Kassa után a jubileumi 50. Mecsek Rallyen is dobogóra állhatott Vincze Ferenc és Kuti Péter. Igaz, az Overdose Racing Team párosa az első napon taktikai hibát követett el, a másnap okos autózással zárkózott fel az élbolyba. Végül az abszolút 3. pozícióba kormányozták be a Mitsubishi Lancer Evo IX-est.

 

Vincze Ferenc: Remek verseny volt, nagyon tetszett az összes mecseki pálya. Igaz, ezen a futamon sokkal jobban kijött az, ki milyen technikával és korábbi tapasztalatokkal rendelkezik – szemben mondjuk Kassával, ahol egy kis plusz bátorsággal is lehetett jó eredményeket elérni. Sajnos az első napon elkövettünk egy taktikai hibát, nem megfelelő gumit választottunk, s emiatt Zobákpusztán jókora hátrányt szedtünk össze. Másnap azonban jól működött minden, igyekeztünk a legtöbbet kihozni magunkból és a Mitsubishiből. Sikerült, és ezzel – megelőzve csapattársainkat, Velenczei Ádámékat – megszereztük az abszolút 3. helyet.

A célunkat, vagyis, hogy dobogóra álljunk a jubileumi 50. Mecsek Rallyen, teljesítettük. Az abszolút 3. helyünk egyben azt is jelenti, hogy mi lettünk a legjobb Mitsubishi alakulat. Ez talán még fontosabb visszajelzés a szereplésünkre, hiszen azt tudjuk, hogy az R5-ösök teljesen más kategóriába tartoznak, velük nem igazán tudja a mi technikánk felvenni a versenyt.

Nagyon boldogok vagyunk tehát ezzel az eredménnyel, és izgatottan várjuk a szezonzáró Ózd Rallyet. Mecsek után már számolgattunk egy kicsit: jelenleg a második helyen állunk a bajnokság összetett állásában, ha nem számítjuk a mínuszolásokat. Hónap végén pedig minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ezt a helyezésünket meg is őrizzük.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Hungarobiomed Kft., Canadaoilhungary Kft., Penzz-impex Kft., Confector Kft., Zöld Út-Építő Építőipari és Szolgáltató Kft., Bartron 07 Kft., North Force Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Bulath-Sped Kft., BS-tel Kft., Hegymegi Zsolt Egyéni Vállalkozó, DMKER, Várkert-97 Kft., Gold Stone Trans Kft., Hedex Hungary Kft., Auctor Bonus Kft., Palóc Kert Kft., Hartmann Építész Kft., Eubynor-West Zrt., Laurus-duo Kft., Veszp-Jég Kft.

Halláspartner Balassagyarmat, Sebi Kft., Barbara Trans Bt., Benyó Autószerviz Kft., Börcsök Trafik Bt., CRG Guild Kft.. Dolce Dream Kft., Dr. Ember Alex ügyvéd, Ember és Börcsök Ügyvédi Iroda, King Work Trio Szociális Szövetkezet, Lanzs Kft., Makói Pro Sanitas Patika Bt., Stage-Light-Theatre Szociális Szövetkezet, Rabbit & Duck Kft., Villforgó Bt.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; web: www.overdosemedia.hu

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top