• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Az év végi második helyért minden beáldoznának

Overdose Racing Team – IV. Miskolc Autó Ózd Rally

Vincze Ferenc – Kuti Péter, Mitsubishi Lancer Evo IX

 

A Mecsek Rallyet követően részletes számolgatásba kezdett Vincze Ferenc és Kuti Péter. Az Overdose Racing Team Mitsubishi Lancer Evo IX-es alakulata jelenleg a bajnokság összetett értékelésében a második helyen áll, és igen komoly esélyük van arra, hogy ezt a kiváló eredményt meg is tartsák. Minden a szezonzáró Ózd Rallyn dől majd el, ahol nem csak a saját, de ellenfeleik eredményeire is igazán oda kell majd figyelniük, ha év végén is a dobogóra szeretnének állni.

 

Vincze Ferenc: Nagyon készülünk a szezonzáró Ózd Rallyera, ugyanis itt dől el, meg tudjuk-e tartani az év végi második helyezésünket. A bajnokság végeredményének nagyon sok kimenetele lehet, attól függően, hogy az élmezőny tagjai milyen helyen zárnak a hétvégén. Számolgattunk már egy kicsit, és ez alapján az jött ki, hogy mindenképp, legalább a 4. pozícióban, vagy annál előrébb kellene végeznünk ahhoz Ózdon, hogy felállhassunk a dobogó második fokára. Így ezt is tartjuk majd szem előtt, ennek rendelünk majd alá mindent.

A ralitúra bajnokságból, valamint az idei Miskolc Rallyról is lesz egy-két ismerős rész, amik most is részét képezik majd a futamnak. Ugyanakkor lesz olyan szakasz is, amit most fordított irányban kell teljesítenünk, így az felér azzal, mintha még nem is jártunk volna rajtuk. Előny viszont, hogy az átlagostól eltérően kevesebb, és valamivel rövidebb szakaszok lettek most kijelölve, így nagyobb pontossággal tudjuk majd felírni a pályákat, és talán több minden meg is marad fejben belőlük.

Úgy érzem, a Mitsubishi futóműbeállítását nagyon eltaláltuk Kassán, ami aztán a Mecsekben is előnyünkre vált, így ezen most sem változtatunk. A gumitaktika teljesen más tészta lesz, ez esetben igazán nagy nehézséget az okozhat, ha esetleg a pálya egyik fele száraz, a másik fele pedig vizes lesz. Ilyenkor ugyanis a legjobb gumitaktika is borulhat. A biztonság kedvéért mi ezért többféle abronccsal is készülünk.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Hungarobiomed Kft., Canadaoilhungary Kft., Penzz-impex Kft., Confector Kft., Zöld Út-Építő Építőipari és Szolgáltató Kft., Bartron 07 Kft., North Force Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Bulath-Sped Kft., BS-tel Kft., Hegymegi Zsolt Egyéni Vállalkozó, DMKER, Várkert-97 Kft., Gold Stone Trans Kft., Hedex Hungary Kft., Auctor Bonus Kft., Palóc Kert Kft., Hartmann Építész Kft., Eubynor-West Zrt., Laurus-duo Kft., Veszp-Jég Kft.

Halláspartner Balassagyarmat, Sebi Kft., Barbara Trans Bt., Benyó Autószerviz Kft., Börcsök Trafik Bt., CRG Guild Kft.. Dolce Dream Kft., Dr. Ember Alex ügyvéd, Ember és Börcsök Ügyvédi Iroda, King Work Trio Szociális Szövetkezet, Lanzs Kft., Makói Pro Sanitas Patika Bt., Stage-Light-Theatre Szociális Szövetkezet, Rabbit & Duck Kft., Villforgó Bt.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; web: www.overdosemedia.hu

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top