• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Az élmények bezsebelésére megyünk rá…

 

A Nyíregyháza-Zemplén megmérettetés Hibján Joci és Szollár Csabi számára hazainak mondható, ezért abban bíznak, hogy a sors visszaadja nekik, amit idén elvett, és méltón zárhatják a szezont. 

 

„Mi is voltunk Diósgyőrben egy napot, de csak teszt jelleggel, ahol durván 48 km sikerült mennünk, ez nekünk tökéletesen megfelelt egy kis átmozgatáshoz a következő éles bevetés előtt. Egyébként nagyon hasznos volt, állítgattuk a Fordot, és minden rendben volt hálistennek a kocsival, a célnak pont megfelelt.

 

Izgatottan várjuk a számunkra kicsit helyinek számító Nyíregyháza-Zemplén futamot, amiből mondjuk leginkább csak a belvárosra mondhatjuk, hogy „helyi”, viszont a zempléni pályák is fantasztikusak szoktak lenni. Az idei szakaszok átvariálva, megbolondítva klasszak lesznek. Apró módosítások vannak, hogy két kört megyünk Mádon, vagy például az erdőbényei részt megfordították, és a városi gyors is változott, de mi szeretjük, ha van egy kis újdonság a versenyen, már csak teljesíteni kell. Úgyhogy már csütörtökön és pénteken elkezdünk pályát járni, péntek este Máriapócs, szombat-vasárnap meg toljuk neki. A nagy távolságok miatt rengeteg etap van, és még egy nehezítést is kaptunk vasárnapra, hogy nem lesz szerviz a gyorsok között, hanem aki túlélte, az visszagurul Nyíregyházára egy tíz perces szervizre… és irány a céldobogó. 

 

Nekünk ez a verseny mindig fontos, mert sok a barát, ismerős, és szeretnénk megfelelni a partnereinknek is, ezért elsődleges szempontunk, hogy végig tudjunk menni és méltón befejezni a zempléni futamot. Nem az eredmény lebeg a szemünk előtt, egyébként is a kategóriatársak óriási csatákat fognak vívni a bajnoki címért, mi ebből a meccsből kimaradunk, mert egyébként sincs sajnos tétje. Stabil autózást tervezünk, és az élményekre megyünk rá, az idei év után ez az egy, amit bezsebelhetünk a sok megpróbáltatás után. 

 

Igazából mi miden szempontból készen állunk a hétvégi versenyre, az autón már csak apró simításokat kell elvégeznünk, utazni meg nem kell, ami nagy könnyebbség, mert talán kipihentebben állhatunk oda a rajtvonalhoz. Bízunk benne, hogy ez a rendezvény ismét nagyon sok embert megmozgat, és sokan fognak szurkolni nekünk, valamint az autóversenyző párosoknak, hiszen az hatalmasat dob a hangulatunkon”mondta Joci bizakodva. 

 

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: FastRacers.hu - Rally Team

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top