• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Versenyezni kell!

A Speed Rally Team versenyzőpárosa Merényi Zsolt és Adamcsek István kb. egy hónappal ezelőtt a Szombathelyi murva helyett a MARB Ceredi versenyét teljesítette a Citroen C2-vel. Most hétvégén a Rally2-es bajnokság futama, a Székesfehérvár Rallye következik. A részletekről Adamcsek Istvánnal beszélgettem:

 

Mi a helyzet a Citroennel?

Új, homológ öv és ülés került bele, Michelin gumikat is sikerült szereznem hozzá. Minden tekintetben felkészült az autó, levegőszűrőt kell még benne cserélni, de ez már szinte semmi.

Milyenek a pályák, lesz itt murva is?

Vegyes pályákat írnak, de az inkább az első osztályba versenyzőknek. Igaz a 18,5 km-es egy kisebb része, ha nem is murvás, de eléggé poros. Ákos barátom javaslatára, nyitott, vágott Michelin gumikat vettem a Citroenhez, remélem be fognak válni. Fel vagyunk készülve mindenre. Ceredi verseny után, amikor szinte gyorsonként változott a pálya, hiszen egyszer esett, egyszer meg szikrázó napsütés. Jöhet bármi, vizes gumink is van.

Jól emlékszem, hogy tavaly Baluval nem voltatok?

Igen, a tavalyi kimaradt, igaz lent voltam, mert egy barátom elhívott, pályát írtunk, ebből valami megmaradt. De szombaton a pályabejáráson Zsoltival összehozunk egy jó itinert, vasárnap meg nyomjuk a Citroennek.

Mire számítotok a versenyt tekintve?

Zsoltikával és ezzel a Citroennel csak jóra. Ahogy közeledik a verseny, egyre jobban megjön a kedvem az egészhez. Szerintem minden rendben lesz. Nem ijedünk meg a kihívástól, versenyezni kell. Úgy gondolom, sok meglepetés nem érhet, már csak javulni, fejlődni tudunk!

 

Köszönöm a riportot és sok sikert a hétvégére!

 

Köszönet a támogatástért: Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa Végrehajtó iroda, Surprise Drinks

 

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top