• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Semmi elvárás…csak élvezzük a pillanatot

Új szív dobod már a BMW-ben, amit hétvégén Kazincbarcikán fog tesztelni az Oroszki Tamás – Fodor Gábor kettős. 

 

Sikerült a vértesi verseny után kicserélni a felrobbant motort?

- Most már úgy néz ki jó úton vagyunk, hogy ismét versenyezhessünk egyet. A legnagyobb kálváriát ugye a Vértesben történt motorunk felrobbanása okozta. Ennek köszönhetően…és mivel már egyébként is kiszolgált minket a verda, így kapott egy új motort. Teljesen más vezetékelése volt, mint az előzőnek, először is át kellett vezetékeltetnem, felprogramozni, aztán hibákat feldobálta…szóval nem unatkoztunk, de új szívet kapott és reményeink szerint szépen fog muzsikálni az új motorral. 

 

Akkor most ismét teljes revízión esett át a BMW?

- Igen, bár ahogy a múltkor említettem ki akartuk húzni még az idei évet, de ez a pár hónap ide vagy oda, már nem oszt nem szoroz. Egyébként minden verseny előtt megtettük a szükséges felkészítést, de azért ez kicsit most időigényesebb volt. Az a lényeg, hogy készen állunk az újabb feladatra. 

 

Hogyhogy nem Lili ül majd melletted az anyósülésen?

- A sztori roppant egyszerű, hiszen Lili másnak navigált volna a tervek szerint, ezért a Fodor Gábor diktálja most nekem Kazincbarcikán a tempót. Közben Liliék mégsem indulnak ezen a futamon, de már nem variálunk, amikor valami le van fixálva, mert az sosem sül el jól. Szóval most Gáborral megyünk a csatába.

 

Csata…vagy csak teszt?

- Jó a kérdés, mert elvárások nélkül szeretnénk autózni, és az, hogy teszt jelleggel indulunk, remélhetőleg pont azt a felszabadultságot adja majd, amire most szükségünk van. Semmi elvárás, ugyanis annyira célba akartam jutni az előző futamokon, hogy már szinte kényszerként telepedett a vállamra. Ezt nem igénylem már, élvezni akarom újra az autóversenyzést, megélni a pillanatokat, és az autó beállítására koncentrálni. Csupa apróságra vágyunk, ami meghozza talán a végső örömünket is végre. 

 

Reklámpartnereink:

 

Fémtiszta Kft.; Copy n' More; Strapa Pack Kft; Király Szerszám Kft.; Pet Pack Kft.; Golf Kft.; Keve-Land Kft.; Fodor&Fodor Bau Kft.; Getz András E.V.

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Perro Photo

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top