• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Idén vajon mivel rukkolnak elő Lángiék?

DYNAMIC RALLY TEAM – Szilveszter Rallye 2016

Lángi Attila – Bedő Ákos, BMW Z4 M Coupe

 

Ha Szilveszter Rally, akkor Lángi Attilától és csapatától biztosan számíthatnak a nézők valami extrára. Már maga a BMW Z4-es is kuriózumnak számít a magyar mezőnyben, de az óévbúcsúztatóra a fiúk mindig kitalálnak valami nagy durranást pluszba – amit olykor szó szerint is kell venni. A bulizás, szórakoztatás mellett azonban a Dynamic Rally Team pilótájának lehetősége nyílik arra is, hogy megtapasztalja, milyen élményt képes nyújtani egy R5-ös versenygép.

 

Lángi Attila: Mióta versenyzek, mindig rajthoz álltunk a Szilveszter Rallyen, de egyszer sem tudtuk hiba, probléma nélkül teljesíteni a futamot. Persze, mivel buliversenyről van szó, ezért ezeket az eseteket nem vettük annyira a lelkünkre, de azért jó lenne, ha idén tényleg csak azzal kellene foglalkoznunk, hogy jól érezzük magunkat.

A műhelyben múlt szerdáig üzemszerűen dolgoztunk, így a Z4 is úgy állt addig a garázsban, ahogy Ózdról hazahoztuk. A karácsony előtti napokban álltunk neki a kocsi felkészítésének, azonban nem volt egyszerű dolgunk, ugyanis a legtöbben ekkor már szabadságon voltak. Ez úton is szeretném megköszönni a rögzítőelem szaküzlet Halmos Kft. munkatársainak, hogy az ünnepek miatt már bezárt üzletet miattunk kinyitották, és rendelkezésünkre bocsájtották a szükséges alkatrészeket! 23-án reggel még futóműbeállításra vittem a BMW-t, majd az új lámpasort is beüzemeltük rajta, így a karácsonyt már nyugodtan tölthetjük a családdal, hiszen az autó harcra készen áll.

Az ünnepek után, 27-én visszük majd a kocsit technikai átvételre, valamint mi megcsináljuk akkor a fakultatív adminisztratívot is. Aznap még lesz egy teszt is, amin habár mi nem veszünk részt, mégis kilátogatunk, ugyanis Vincze Feritől meghívást kaptam arra, hogy a jobb1-ből megtapasztaljam, milyen is az R5-ös technika. Nagy izgalom van bennem már most ezzel kapcsolatban, hiszen én még az utcai közlekedés során sem ülök be más mellé, nemhogy versenyautóban… De ez az élmény azt hiszem, megér minden izgalmat. Kíváncsi vagyok rá, milyen élményt tud nyújtani belülről egy olyan kocsi, amit már a gyárban úgy álmodtak meg, hogy belőle versenyautó lesz… Ferikétől pedig elleshetem, hogyan is kellene mennem élesben. A szerdai pályabejárást követően este már kezdődik a futam egy esti gyorssal, csütörtökön pedig további hattal folytatódik.

Az autón belüli jó hangulat most is garantált lesz – még úgy is, hogy nem az állandó navigátorom, Gábor ül mellettem, hanem a szervizcsapatunk oszlopos tagja, Bedő Ákos foglal majd helyet az anyósülésen. Amit ígérhetünk, hogy megyünk keresztbe-kasul, húzogatjuk a kéziféket, koptatjuk a maradék gumikat, és nagy bulit csapunk – a magunk és a közönség szórakoztatására.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: www.220volt.hu, www.visualeurope.com, Montus Futómű Szerviz, Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, Janódob Kft., M Power Kft., nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, IXON and SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft., Sztárpadló Kft. – DIEGO Újpalota, PIN-CAR Kft. – Minőségi Autófényezés, Magic Carwash

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top