• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Rámentünk a gyorsaságra és az eredményre…

Kategória 3. és abszolút 12. helyen végzett a szilveszteri futamon Molnár Pisti és Novák Balázs a Mitsubishivel. A srácok elégedettek az autóval… és magukkal is. 

 

Célba értetek, és még eredmény is társult hozzá, nagy az öröm?

- Igen, megint az év végére kerekedett ki minden, és nem csak a szemünk. Ez általában így szokott lenni, hogy amikor már kezd elegem lenni a versenyautó nyűgjeiből, akkor mindig kicsit bizonyít, hogy maradhasson. Most sem történt másképpen, így kategória 3. és abszolút 12. helyen végeztünk a szilveszteri futamon. Örülünk, hogyne örülnénk az eredménynek…csak nem lehetne, hogy egész évben ilyen kis kezesbárány legyen – nevet Pisti?!

 

Tényleg ennyire könnyen ment minden?

- Dehogyis. Végig figyelgettük a Mitsubishi működését, és Kulin Feri is segédkezett benne, mert már látta mennyit szerencsétlenkedtünk ebben a szezonban. A benzin rendszert is nézegettük, cserélgettünk alkatrészeket, kicsi zárlat problémánk is volt, szóval azért nem adták ezt sem ingyen. Hálistennek nagyobb gondunk nem akadt, tehát autózhattunk, ahogy kedvünk tartotta. Ez egy három napos teszt volt igazából számunkra. 

 

Külső vagy belső szakasz tetszett jobban?

- A külső rész azért jobban tetszik, mert ott sokkal gyorsabban tudtunk menni, a belsőn viszont szépen elkalapáltak minket az R5-ös kocsik. Technikailag nem lehet már felvenni ezekkel az autókkal a versenyt, de még mindig jó teljesítmény volt elsősorban az autótól, amit hozott. Mindenki happy, és összességében amiért beneveztünk, azt megkaptuk. Tök jól mentünk, de mivel ismerjük az elmúlt évekből a pályákat, nem volt nagy kaland. 

 

Nézők is ki lettek szolgálva?

- Nem tudjuk, ezt tőlük kellene megkérdezni – viccel Pisti ismét. Leginkább az autóra és az időre figyeltünk, mert láttuk, hogy oda érhetünk az elejébe. Most talán jobban rámentünk a gyorsaságra és az eredményre, nézegettük a kanyarokban, hogy viselkedik, milyen hajtásprogramot válasszunk. Ettől függetlenül, ha volt olyan, amikor a nézőknek mentünk, akkor az lehet csak pont úgy sikerült, de reméljük azért senkinek nem okoztunk most sem csalódást.

 

Mi a terv az uborkaszezon alatt?

- Pihenünk kicsit a családdal és barátokkal, aztán folytatódnak a tervezgetések. Kap egy nagy revíziót a kocsi, mi pedig kitaláljuk, hogy belföld vagy külföld irányába mozduljunk 2023-ban. Nem csak rajtunk múlik milyen futamokat választunk, de érdeklődve várjuk az új vezetés versenyeit és a megújulást. 



Reklámpartnerek: 

Strapa Pack Kft; Castellum Hotel Hollókő; MOLVI Plast Kft.; Keve-Land Kft.; 

X-Ballon Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top